OnePlus Ödüllü Yarışma Düzenliyor - Haberler - indir.com

OnePlus Ödüllü Yarışma Düzenliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-28 11:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus, 5G desteğine sahip uygulamaların geliştirilmesini teşvik etmek için 50 bin Euro ödüle sahip bir yarışma düzenliyor. 2019 MWC içerisinde açıklama yapan OnePlus, 5G uygulama geliştiricilerini harekete geçirecek bir yarışma başlattı. Bu yarışmanın ödülü ise tam tamına 50 bin Euro.

Ödül Tam 50 Bin Euro!

OnePlus, 5G destekli uygulamalarda dahil bütün sistemlerin 5G ile gelişmesini istiyor. Bunun için akıllı telefon üreticisi OnePlus, uygulama geliştiricileri için büyük ödüllü bir yarışma düzenledi. "Yarının 5G Uygulamaları" isimli bu yarışmayı kazanan kişiler 50 bin Euro'luk bir ödüle sahip olacaklar. Düzenlenecek olan bu yarışmaya katılmak için şirketin resmi web adresinden başvuru yapabilirsiniz. Toplamda yarışmayı 5 kişi kazanacak ve her birine 50 bin Euro ödül dağıtılacak. Bu sayede şirket toplamda 250 bin Euro ödemiş olacak. Kesin kazananlar ise 18 Nisan tarihinde OnePlus tarafından açıklanacak.

Sony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini SergiliyorSony, MWC İçerisinde 5G Telefonunun Prototipini Sergiliyor

Halen gelişmekte olan 5G teknolojisi tam anlamıyla hizmete sunulmadı. OnePlus'un kurucusu ve CEO'su olan Pete Lau konu ile ilgili, "One Plus 5G çalışmalarına takipçilerimiz ile birlikte giriştik. 5G teknolojisinin gelişmesindeki en büyük itici güçlerden  bir tanesini de geliştiriciler olduğuna inandık" şeklinde bir açıklama yaptı. Kazanan yarışmacılara para ödülünün dışında OnePlus merkezini ziyaret etme imkanı ve bir yıllık finans desteği de sunulacak. Ayrıca yarışmacıların birincilerine birer tane OnePlus 5G telefonu hediye edilecek. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.


5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi5G yarışına ZTE’den Axon 10 Pro modeli geldi
5G teknolojisi ile hayatımızın farklılaşacağı 5 şey5G teknolojisi ile hayatımızın farklılaşacağı 5 şey
Huawei'den İddialı 5G Açıklaması GeldiHuawei'den İddialı 5G Açıklaması Geldi

PAYLAŞ