OnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldı - Haberler - indir.com

OnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-10 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus’ın bu ay içerisinde tanıtacağı yeni akıllı telefonu Nord’un net fotoğrafları ortaya çıktı. Orta segment bir akıllı telefon olarak piyasaya giriş yapacak olan Nord tarımsal açıdan amiral gemilerini aratmıyor.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Evan Blass OnePlus’ın orta segmentteki ilk akıllı telefonu olan OnePlus Nord’un fotoğraflarını Patreon hesabı üzerinden yayımladı.

OnePlus Z fiyatı beklenenden düşük olabilir!OnePlus Z fiyatı beklenenden düşük olabilir!

OnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacak

Oldukça şık bir görünüme sahip olan OnePlus Nord’un fotoğraflarına bakarak günümüz amiral gemileri yakın bir tasarıma sahip olduğunu söylemek yanlış olmaz. Tam ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran OnePlus Nord’un sol üst köşesinde içerisinde çift kamera bulunduran hap şeklinde bir delik bulunduruyor. Arka panelinde de oldukça zarif bir tasarıma sahip olan OnePlus Nord modelinde kameralar sol üst köşeye konumlandırılmış.

OnePlus Nord teknik özellikleri

6.55 inçlik ekran boyutuna sahip olan OnePlus Nord 90 Hz ekran yenilime hızını destekleyen AMOLED panelle karşımıza çıkıyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemci yongasından alacak olan OnePlus Nord’un 8 GB ve 12 GB RAM desteğine sahip olan iki farklı versiyona sahip olacağı söyleniyor. Arka panelinde 48 MP, 8 MP, 5 MP ve 2 MP olmak üzere dörtlü kamera kurulumuyla alıcılarına merhaba diyecek olan cihazın ön selfie kameraları ise 32 MP ve 8 MP çözünürlüğünde. OnePlus’un sensör olarak ne kullandığı henüz bilinmese de cihazın kamera performansının kullanıcıların beklentileri altında kalmayacağı düşünülüyor.

4.000 mAh’lik bir batarya sahip olacak OnePlus Nord’un 30 W hızlı şarj desteğine sahip olması beklenmekte. Tasarımsal açıdan amiral gemilerine meydan okuyan Nord işlemci performansı olarak orta-üst segmentin başarılı telefonlarından olacak gibi duruyor. 21 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan cihazın 500/520 dolar bandında bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.


OnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacakOnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacak
OnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyorOnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyor

PAYLAŞ