OnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacak - Haberler - indir.com

OnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-25 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Modelleri resmi olarak ülkemizde yer almasa da OnePlus şirketinin ürün yelpazesine yakın zamanda yeni bir OnePlus Nord adlı model dahil olacak. OnePlus 8 ve 8 Pro modelleri OnePlus 7 ve 7 Pro cihazları sonrasında Türkiye’de satışa çıkmıştı. Büyük bir alışveriş sitesinde OnePlus resmi olarak Türkiye’de bulunmasa da, OnePlus Türkiye garantili olarak satılan modeller şirketin en üst seviye modellerin konumunda bulunuyor. Bu noktada fiyatlar da oldukça yüksek olurken, OnePlus bütçe dostu seviyesini de boş geçmiyor. Bu kapsamda şirketin Temmuz ayında yeni OnePlus Nord modeli geliyor. Daha önce OnePlus 8 Lite yada OnePlus Z olarak da adlandırılması beklenen bu yeni modeli artık net olarak Nord adına sahip olarak gelmesi bekleniyor. Cihazın görünümü henüz belli olmazken, teknik detaylarına dair bazı detaylar yer alıyor.

Fiyat performans OnePlus Nord dikkatleri çekiyor

EA Games'ten Apex Legends hakkında önemli açıklamalarEA Games'ten Apex Legends hakkında önemli açıklamalar

Fiyat performans ürünü olarak gelecek olan OnePlus Nord cihazı hakkında henüz teknik detaylar belli olmuş değil. Ancak aynı ürün serisinin üyesi olan OnePlus 8 cihazının teknik özelliklerini hatırlayacak olursak arka tarafta üçlü kamera sistemi bulunuyor. Bu sistem 48 megapiksel ana + 16 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kamera olarak bulunuyor. Ön yüzeyde ise 16 megapiksel bir kamera görüyoruz. 6.55 inç büyüklüğe sahip 90 Hz FHD+ AMOLED bir ekran üzerine kurulu olan bu amiral gemisi, işlemci gücünü Snapdragon 865 modelinden alıyor. 8 GB / 128 GB ile 12 GB RAM ve 256 GB depolama olarak iki farklı versiyonu bulunuyor.

30W hızlı şarj destekli 4300 mAh’lik pile sahip olan modelin söz konusu satış kanalından kaldırıldığını belirtelim. Stok sorunu yaşayan cihazın tekrar satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz belli değil.


Apple iPhone ağı yardımıyla kayıp eşyaları bulacakApple iPhone ağı yardımıyla kayıp eşyaları bulacak
Acer, İçerik Üreticilerine Yönelik ConceptD Serisini Yeni Monitörler, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlarla GenişlettiAcer, İçerik Üreticilerine Yönelik ConceptD Serisini Yeni Monitörler, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlarla Genişletti

PAYLAŞ