OnePlus Nord teknik detayları belli oldu - Haberler - indir.com

OnePlus Nord teknik detayları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 20:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli başarılı telefon üreticisi OnePlus'ın bir kaç gün içerisinde resmi olarak tanıtımını gerçekleştireceği akıllı cep telefon modeli OnePlus Nord'un teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. OnePlus resmi sunumunu 21 Temmuz tarihinde gerçekleştireceği Nord akıllı cep telefon modelinin özellikleri hakkında bilgiler yayınlamaya devam ediyor. Daha öncekilere nazaran şirket bu kez de cihazın ekran özellikleri hakkında detaylı bilgiler vermeyi tercih etti. 

Tanıtımına birkaç saat var

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere göre OnePlus Nord, 90 Hz yenileme hızına sahip olan AMOLED bir ekran üzerine kurulu olacak. OnePlus Nord adlı akıllı cihaz ekrana gömülü parmak izi teknolojisi ile beraber kullanıcıların karşısına çıkarken 6.44 inçlik ekran ve 2400 × 1080 piksel, yani FullHD+ çözünürlük sunacağı aktarılan bilgiler arasındadır. Söz konusu bu akıllı cihaz aynı zamandfa Geekbench testinde de ortaya çıktı ve OnePlus Nord'un en üst modelinin12 GB RAM ile  geleceği dile getirilirken, 8 GB'lik versiyonun olacağı da aktarılan bilgiler arasındadır. 

OnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacakOnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacak

OnePlus Nord'un diğer teknik özelliklerine değinmek gerekirse model, Snapdragon 765G işlemci ve 4.115 mAh pil ile satışa sunulacağı neredeyse kesinleşmiş durumdadır. OnePlus Nord, Android 10 işletim sistemi ile beraber çalışacak. Orta segment sınıfında dengelerin bozulmasına sebep olacak olan OnePlus Nord adlı akıllı cihaz, özellikle kamera kısmında kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.  Cihazın kamera kısmında bakmak gerekirse çift ön kamera kurulumu, 32MP + 8MP'lik (105 derece açı) sensörlerden oluşacak ve arka panelde ise 48MP'lik ana Sony IMX586 sensörüne ek olarak 8MP + 5MP ve makro sensörden oluşan dörtlü kamera modülü yer alacak.

Cihazın bağlantı kısmında USB-C portu bulunuyor. Şunu da belirtmek gerekir ki, cihaz 3,5 mm kulaklık girişine sahip değildir. Üç farklı renk seçeneğine sahip olan OnePlus Nord, NFC özelliğine sahip olup sadece ana kamera kısmında OIS teknolojisi yani optik görüntü sabitleme özelliğini sunuyor. Cihaz batarya kısmı ile de kullanıcıların dikkatini çekiyor. 30W hızlı şarj teknolojisine sahip 4.115 mAh bataryası ile kullanıcılara kusursuz bir kullanım sunuluyor.  Tasarımı ve özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan OnePlus Nord'un fiyat etiketinin nasıl olacağı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. 


OnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacakOnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacak
OnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldıOnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldı
OnePlus Nord Lite modeli gelebilirOnePlus Nord Lite modeli gelebilir

PAYLAŞ