OnePlus Nord Lite modeli gelebilir - Haberler - indir.com

OnePlus Nord Lite modeli gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 16:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Bir süredir farklı sızıntılar ile karşımıza çıkan OnePlus Nord modelinin 21 Temmuz'da tanıtılması bekleniyor. Fakat bu cihaz OnePlus'ın yakın zaman içerisinde tanıtacağı orta segmentteki tek cihazı olmayabilir. Geekbench testlerinde yeni bir OnePlus modeli daha ortaya çıktı!

OnePlus Nord Lite modeli gelebilir!

OnePlus'ın yakın zaman içerisinde orta segmentte farklı bir modelin daha tanıtımını yapması beklenen bir gelişme değildi fakat son çıkan Geekbench listesinde OnePlus BE2028 adı altında diğerlerinden farklı bir cihaz daha tespit edildi. 

Xiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleşti

Bilindiği üzere OnePlus Nord modelinin SnapDragon 765 G işlemcisinden güç alması beklenen detaylardan birisi. Fakat bu gizemli cihaz, Geekbench listesine göre Qualcomm'un geçtiğimiz ay tanıtmış olduğu ilk 5G destekli Snapdragon 600 serisi işlemcisi olan Snapdragon 690 işlemciden güç alacak. Ayrıca cihazın 8 GB RAM'e sahip olması beklenen OnePlus Nord modelinden farklı olarak 6 GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

Cihazın diğer özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok fakat yonga setinin özelliklerine dayanarak 90Hz yenileme hızına sahip Full HD Plus çözünürlükte bir ekran ile satışa sunulacağı söylenebilir. Bu cihazın sahip olduğu resmi adı hakkında bir bilgi bulunmuyor fakat OnePlus Nord Lite olabileceğine dair iddialar mevcut.



PAYLAŞ