OnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacak - Haberler - indir.com

OnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus uzun bir süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu Nord’un lansman tarihi resmi olarak açıklandı.

Akıllı telefon pazarının bir süredir adından sıklıkla söz ettiren markalarından olan OnePlus yakında yeni telefonunu tanıtacak. Şirketin OnePlus Nord olarak adlandırdığı yeni akıllı telefon bugüne dek gelen sızıntı haberleriyle teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratmayı başardı. Bu heyecanı devam ettirmek isteyen şirket OnePlus Nord’un tanıtımı için düzenleyeceği etkileyici etkilnlik hakkında bazı ipuçları verdi.

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Türkiye’de satışa sunulduOnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

OnePlus Nord modelinin 21 Temmuz tarihinde tanıtılacağını açıklayan şirket lansman için geri sayımı da başlatmış oldu. Uzun bir süredir merakla beklenen akıllı telefon kısa bir süre sonra alıcılarının karşısına çıkmış olacak. Şirketin OnePlus Nord için düzenleyeceği etkinlik de bugüne dek gördüğümüz etkinliklerden daha farklı olacak. Katılımcılara benzersiz bir arttırılmış gerçeklik deneyimi yaşatacak olan etkinlikte tüketiciler OnePlus Nord’la bugüne dek görülmemiş bir tanışma yaşayacaklar.

Yeni akıllı telefon modeli hakkında sızıntılara yönelik herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınan şirket görünüşe göre heyecanı lansmana kadar canlı tutmak istiyor. Şirketin Nord modeline özel olarak tasarladığı mobil uygulama ise günümüz itibariyle App Store ve Google Play Store’daki yerini almış durumda. Sizde bu heyecanın bir parçası olmak istiyorsanız uygulama mağazanızdan "Nord Launch" uygulamasını indirebilirsiniz.

OnePlus Nord’un bilinen özellikleri

OnePlus Nord’un teknik özellikleri henüz netleşmemiş olsa da bugüne kadar gelen sızıntılar cihazın Qualcomm’un 5G destekli Snapdragon 765 yonga setinden ya da Snapdragon 865 yonga setinden gücünü alacağını gösteriyor. 6 GB RAM desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkması beklenen Nord bazı kaynaklara göre 12 GB RAM desteğine sahip olan ikinci bir seçeneğe sahip olabilir.

OnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacak

Arka panelinde 48 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 5 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel portre kamera olmak üzere dörtlü kamera kurulumuyla karşımıza çıkacak olan OnePlus Nord ön panelinde 16 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerasına ev sahipliği yapacak.

90 Hz ekran yenileme hızına sahip olan 6.55 inçlik AMOLED bir ekranla geleceği tahmin edilen OnePlus Nord 4.300 mAh’lık batarya gücüne ve 30W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacak. Gelen sızıntılara göre OnePlus Nord’un satış fiyatı ise 500/520 dolar bandında olacak.


OnePlus Z fiyatı beklenenden düşük olabilir!OnePlus Z fiyatı beklenenden düşük olabilir!
OnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyorOnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyor

PAYLAŞ