OnePlus Nord dayanıklılık testinden sınıfta kaldı - Haberler - indir.com

OnePlus Nord dayanıklılık testinden sınıfta kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-28 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Amiral gemi nitelikli akıllı cep telefonlarını uygun fiyatlara sunma stratejisini uygulayan markalardan biri de OnePlus oldu. Akıllı cep telefonu sektöründe "amiral gemisi katili" unvanı ile popüler bir noktada yer alan markanın uygun fiyatlı çözümü OnePlus Nord geçtiğimiz haftalarda tanıtılmıştı. Cihazın satışa sunulmaya başlanması ile çeşitli test videoları gelmeye başladı. OnePlus Nord dayanıklılık testi bunlardan birisi.

OnePlus Nord dayanıklılık testi yayınlandı

Tahmin edebileceğiniz üzere dayanıklılık testini JerryRigEverything tarafından yayınlandı. Söz konusu bu akıllı cihazın “uygun fiyatlı” olabilmesi için amiral gemilerinden donanımsal ve tasarımsal açıdan farklılıklar içermesi gerekiyor. Tasarımsal fark olarak kast ettiğimiz, malzeme kalitesinin daha üst modellerin gerisinde kalıyor olması. Nord’un 6.44 inçlik AMOLED ekranı 1080×2400 piksel çözünürlük sunuyor ve 90 Hz yenileme hızı ile karşımıza çıkıyor. 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.4 GHz hızında çalışan Snapdragon 765G‘den güç alan telefon, 6 - 8 - 12 GB RAM seçenekleri sunuyor. Depolamada ise 64 - 128 - 256 GB seçenekleri bulunuyor.

OnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacakOnePlus Nord Türkiye'de satışa çıkacak

OnePlus Nord adlı akıllı cihazın arka tarafında 48 Megapiksel ana kameranın eşlik ettiği dörtlü kamera kurulumu, önde ise 32 Megapiksel + 8 Megapiksel kamera kurulumu yer alıyor. 4115 mAh bataryadan beslenen ve 30W hızlı şarj desteğine sahip olan telefon, Android 10 işletim sistemi ve OxygenOS 10.0 arayüzü ile kutudan çıkıyor. Teknik özellikleri ve tasarımıyla kullanıcıların beklentisini karşılayacak olan bu cihaz fiyatı ile de memnun etmeyi başarıyor. 


OnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacakOnePlus Nord heyecan verici bir lansmanla tanıtılacak
OnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldıOnePlus Nord'un yüksek kaliteli fotoğrafları sızdırıldı
OnePlus Nord Lite modeli gelebilirOnePlus Nord Lite modeli gelebilir

PAYLAŞ