OnePlus Nord CE 5G'nin fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

OnePlus Nord CE 5G'nin fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 12:30:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Fiyat performans odaklı akıllı cihazlarıyla ön plan çıkan OnePlus yine hedefinden vazgeçmeyerek orta segment cihazlar arasında yer alan Nord CE 5G modelinin duyurusunu yaptı. 

Üretmiş olduğu fiyat performans odaklı cihazlarla adından sık sık söz ettiren OnePlus Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde yoğun talep görüyor. Geçtiğimiz sene kullanıcıların beğenisine sunulan Nord serisiyle üst seviye özellikleri uygun fiyatla sunmayı hedefleyen şirket bu seriyi yeni modellerle genişletti. Nord N10 ve Nord N100 gibi akıllı cep telefonlarla karşımıza çıkan şirket, serinin yeni üyesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Dün akşam saatlerinde gerçekleşen online etkinlik kapsamında OnePlus Nord CE 5G modeli kullanıcıların karşısına çıktı. Amiral gemisi kıvamında özelliklere sahip olmasa da onları aratmayacak düzeyde özelliklere sahip olan bu cihaz uygun fiyat etiketi olma iddiasına sahiptir. 

OnePlus 9 ve 9 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıOnePlus 9 ve 9 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus’ın orta segment için geliştirdiği Nord CE 5G, gücünü Qualcomm Snapdragon 750G işlemci sisteminden güç alıyor. 8nm üretim teknolojisi ile tasarlana işlemci, Adreno 619 grafik ünitesini ve X52 5G modemine sahiptir. 6/8/12 GB olmak üzere 3 farklı LPDDR4X RAM seçeneğine sahip olan bu orta segment akıllı cihazda tercihlere bağlı olarak 128 GB veya 256 GB UFS 2.1 arabirimini kullanan depolama opsiyonları sunuluyor. 6.43 inç boyutunda 90 Hz tazeleme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekran özelliğine sahip olan bu cihaz DCI-P3 renk gamutuyla sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Batarya kısmında ise 4500 mAh olan OnePlus Nord CE 5G, Warp Charge 30T teknolojisi sayesinde 30W hızlı şarj desteği sunabiliyor.

Kamera kısmında üçlü kamera dizilimi bulunuyor. Nord CE 5G’de 64 Megapiksel, 8 Megapiksel 119 derecelik ultra geniş açı kameranın yanı sıra 2 Megapiksel çözünürlüklü monokrom kamera yer alıyor. Cihazın ön tarafında ise 16 Megapiksel öz çekim kamerasıyla geliyor. 4K kalitede 30 FPS video çekebilen cihaz OIS (Optik Görüntü Sabitleme) desteğine sahip değildir. 5G, Bluetooth 5.1 ve Wi-Fi 5 gibi yenilikçi bağlantı özelliğine sahip olan bu telefon, ekrana gömülü parmak izi okuyucuya sahip ek olarak yüz tanıma gibi güvenlik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

OnePlus Nord CE 5G fiyatı

Cihazın Avrupa fiyatı 299 Euro şeklinde belirlendi. Ülkemizde ise ne zaman hangi fiyat etiketine sahip olacağı halen gizemini koruyan bir konudur. Fakat vergiler ile beraber kabaca hesaplamak gerekirse, ortalama 3500-4000 TL arası olacağını söylemek mümkündür. Cihaz ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Yakın zamanda daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor. 


OnePlus 9 serisi, OnePlus 8’i geride bıraktıOnePlus 9 serisi, OnePlus 8’i geride bıraktı
Oneplus 9 ısınma sorunuyla karşı karşıya!Oneplus 9 ısınma sorunuyla karşı karşıya!
OnePlus 9 ısınma sorunu için güncelleme getirdiOnePlus 9 ısınma sorunu için güncelleme getirdi

PAYLAŞ