OnePlus Nord 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OnePlus Nord 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-12 16:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü Nord isimli akıllı telefonlarla piyasada önce çıkan OnePlus’ın bu sene serinin ikinci telefonlarını tanıtması bekleniyor. Şirkete yakın olduğu belirtilen güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiler cihazın bazı özelliklerini ortaya çıkardı.

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden olan OnePlus, geçtiğimiz sene Nord adını verdiği akıllı telefon modelini piyasaya sürmüş ve kullanıcılardan oldukça olumlu geri dönüşler alarak öne çıkmıştı. Böyle bir başarının ardından kullanıcılar ikinci Nord modelini beklemeye başladı. Bir süredir Nord CE ve şirketin bütçe dostu modeli Nord N200 sızıntılarla gündeme gelse de, bu iki modelin Nord 2 kadar heyecan yaratmadığını söylemek mümkün.

OnePlus 9 ısınma sorunu için güncelleme getirdiOnePlus 9 ısınma sorunu için güncelleme getirdi

Merakla beklenen OnePlus Nord 2’nin özellikleri, dün güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı. Cihazın tam olarak bu özelliklere sahip olmasa da, sızıntılara yakın özelliklere sahip olması bekleniyor.

OnePlus Nord 2 özellikleri

Steve Hemmerstoffer tarafından aktarılan bilgilere göre OnePlus Nord 2 modeli 6,43 inç büyüklüğünde, Full HD+ çözünürlük sunan AMOLED bir ekran paneliyle karşımıza çıkacak. Bunun yanı sıra serinin devamı niteliğinde olan bu modelin bir önceki modelde olduğu gibi 90 Hz ekran tazeleme hızının olması bekleniyor.

OnePlus 9 ailesinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

Arka panelinde 50 MP değerinde bir ana kameraya, 8 MP değerinde bir geniş açılı kameranın ve 2 MP değerinde bir derinlik kamerasına sahip olacağı söylenen OnePlus Nord 2’nin ilk modelde olduğu gibi dörtlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapması bekleniyordu fakat açıklamalara göre cihaz üçlü kamera sistemiyle karşımıza çıkacak. OnePlus Nord 2 Ön panelinde ise bir adet 32 MP çözünürlüğünde selife kamerasıyla bizleri karşılayacak gibi görünüyor. İlk modelde ön tarafta çift kamera kullanıldığını da düşünürsek bu modelin ilk modelden daha düşük özelliklere sahip olduğunu söylemek mümkün.

Batarya kısmındaysa bir önceki modelde olduğu gibi 4.115 mAh değerindeki bataryaya ya da 4.500 mAh değerinde bir batarya sahip olması bekleniyor. Buna ek olarak da OnePlus Nord 2’nin 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan model ile 12 GB RAM ile 256 GB depolama alanına sahip iki farklı seçenek sunacağı aktarılıyor.

 


OnePlus Watch Harry Potter Edition geliyorOnePlus Watch Harry Potter Edition geliyor
OnePlus blockchain desteklenen yeni bir proje geliştirebilir.OnePlus blockchain desteklenen yeni bir proje geliştirebilir.

PAYLAŞ