OnePlus Nord 2'nin lansman tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

OnePlus Nord 2'nin lansman tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-06 10:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Orta segment modeli ile akıllı telefon sektörüne yeni bir model kazandırmaya hedefleyen OnePlus, yeni modeli OnePlus Nord 2 için lansman detaylarını açıkladı.

Son dönemlerin hareketli markalarından birisi olan OnePlus, bu ay içerisinde yeni bir telefon tanıtımı gerçekleştirecek. OnePlus Nord 2 olarak duyurulacak model, 24 Temmuz itibariyle tanıtım yapılacak ve ardından piyasaya sürülecek. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamalarda lansman net olarak belirtilirken, 24 Temmuz'da mevcut etkinlik ile birlikte orta sınıfın yeni ve güçlü modeli resmen görücüye çıkacak. 

OnePlus blockchain desteklenen yeni bir proje geliştirebilir.OnePlus blockchain desteklenen yeni bir proje geliştirebilir.

OnePlus Nord 2 özellikleri neler?

Uzun zamandan beri sektörün konuşulan modellerinden birisi olan OnePlus Nord 2 hakkında pek çok sızdırma yaşandı. Bugüne kadar gelen bilgilere göre OnePlus Nord 2, tasarım ve özellikleri ile yeni model OnePlus 9 serisi ile büyük bir benzerlik gösterecek.

Cihazda ekran kalitesi Full HD çözünürlük ile destekleniyor. Tazeleme oranı ise 90 Hz. 6.43 inç AMOLED ekran ile görüntü desteği sunacak cihazda, özel bir parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Orta segmentte çok sık görmeye alışkın olmadığımız parmak izi tarayıcısı, ekran altında yer alacak. Böylece daha pratik bir kullanım sağlanacak.

OnePlus tarafından özel bir şekilde geliştirilen model, orta segmentin en güçlülerinden birisi olmaya aday. Özellikle cihazın fiyatı telefon için sektördeki durumun en belirleyici özelliği olacak. 5G desteği sayesinde 5G’ye geçişi düşünen pek çok kullanıcının tercih edebileceği orta segment cihazda üstelik kamera özellikleri de üst düzeyde.

Açıklamalara göre arka kamera kurulumu 3 kameradan oluşacak. 50 megapiksel ana kamera, 8 ve 2 megapiksel sensörler ile desteklenecek. OnePlus yeni modelinde selfie kamerası için de oldukça iddialı. Bilgilere göre ön kamera 32 megapiksel çözünürlük desteği sunacak. 

Cihazın bataryasında ise 4500 mAh gibi orta segmente göre uygun bir seçim yapılmış. Üstelik yüksek kapasite ile birlikte Warp Charge 30T Plus olarak adlandırılan özel hızlı şarj teknolojisi de telefonda kullanılacak. 

OnePlus Nord 2 kaç para olacak?

Cihaz için en çok merak edilen detay etiket fiyatı olsa da bugüne kadar yapılan sızdırmalarda fiyata yönelik hiçbir detaya yer verilmedi. Bu bakımdan 24 Temmuz tarihinde yapılacak tanıtım ile birlikte OnePlus Nord 2 fiyatı da netlik kazanmış olacak.


OnePlus Nord CE 5G'nin fiyatı ve özellikleriOnePlus Nord CE 5G'nin fiyatı ve özellikleri

PAYLAŞ