OnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyor - Haberler - indir.com

OnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-07 10:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Android kullanıcılarının arayüzünü daha eğlenceli hale getirmek için kullandığı OnePlus Launcher beklenen özelliğe sonunda kavuşuyor. Neredeyse her arayüz uygulamasında görmüş olduğumuz özelliğin OnePlus tarafına gelmesi oldukça geçikti. Ancak en nihayetinde bu özelliği görebiliyor olmak sevindirici bir durum.

Eklenen özellik ana ekrandaki sayfaların birini Google Keşfet ile buluşturuyor. MIUI'dan EMUI'a kadar neredeyse her arayüzde görmüş olduğumuz bu sayfa yeni sürüm kullananlara sunuldu.

Sony 3.5 milyon dolarlık cezayla karşı karşıyaSony 3.5 milyon dolarlık cezayla karşı karşıya

OnePlus Launcher ana sayfası Google’lanıyor

4.5.6 sürümü ile yeni eklenmiş olan özellik ana sayfada Google Keşfet sayfasının bulunmasını sağlıyor. Bu bölümden arama yapabiliyor, Asistan kullanabiliyor ve haber okuyabiliyorsunuz. Son derece pratik olan bu özellik ile beş dakikada gündeme hakim olmak mümkün duruma geliyor.

Bu özelliğin olumsuz bir yönü var ki eğer düşük özelliklerde bir akıllı telefon kullanıyorsanız haberler kısmında bütün görsellerin yüklenmesi telefonu mümkün oldukça ağırlaştırıyor. Bu nedenle gerek duymayanların bu özelliği kullanmaması öneriliyor. Özellik güncel sürümü kullanan bütün kullanıcılar için mevcut değil. OnePlus 8 serisini kullananların bir kısmı bu özelliği kullanabildiğini söylüyor.

OnePlus Launcher kullanan herkes için kullanımda olmayan Google Keşfet özelliğinin herkesin kullanımı için açılacağı zaman bilinmiyor, muhtemelen uzun bir süre beklemek gerekecek.



PAYLAŞ