OnePlus Kullanıcılarına Rastgele Bildirim Gönderiyor - Haberler - indir.com

OnePlus Kullanıcılarına Rastgele Bildirim Gönderiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-02 12:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan OnePlus telefonlarda, bugün ilginç bir bildirim sorunu oluştu. Kullanıcılar ise bu soruna sosyal medyadan eğlenceli paylaşımlar yaparak tepki verdi. OnePlus telefonlarda oluşan bu random bildirimler kullanıcıları epey şaşırttı. 

OnePlus Cihazlar Kullanıcılara Random Bildirimler Gönderdi 

OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  

OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!

OnePlus telefonlarda kullanıcıların karşılaştığı bu garip bildirimler, random olarak adlandırabilecek farklı ve karmaşık karakterlerden oluşuyor. Bunun yanı sıra Çin ve Latin alfabesinden harfler içeren bildirimler bazı kullanıcıları da oldukça tedirgin etti. Bu garip sorunla karşılaşan bazı kullanıcılar sosyal medyadan oluşan sorunla ilgili dalga geçerken, bazı kullanıcılar ise endişelerini dile getirdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu sorun, telefon üreticileri tarafından hızlı bir şekilde çözülse de, bu yazılım sorunun cihazlar için pek de iyi olmadığını söylemek yanlış olmaz. 

OnePlus 6T kullanıcıları, cihazdan şikayetçi!

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama da ise, OnePlus cihazların iç test sırasında bazı kullanıcılara bu tarz bildirimler gönderdiği ve bu bildirimlerin bir sorun tehdidi olmadığı belirtildi. Hayatla ilgili olarak şirket ilerleyen zamanlarda kullanıcılara daha detaylı bir bilgilendirme sunacağını açıkladı.  

Bu açıklamadan sonra rahatlayan kullanıcılar ise, kendilerine gelen bu bildirimlerle ilgili olarak sosyal medya üzerinden komik paylaşımlar yaparak olayla dalga geçti. 

 

 

 

 


OnePlus, Apple'ı kendi silahı ile acımasızca vurdu!OnePlus, Apple'ı kendi silahı ile acımasızca vurdu!
OnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha GörüntülendiOnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha Görüntülendi

PAYLAŞ