OnePlus imzalı ilk akıllı saat yolda - Haberler - indir.com

OnePlus imzalı ilk akıllı saat yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-16 20:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji üreticisi OnePlus’ın sürekli olarak gündeme gelen ve oldukça merak edilen amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 8T sonrasında şirketten bir de yeni bir akıllı saat geliyor. OnePlus 8T modeli şirketin 2020’deki son amiral gemisi modeli olarak tanıtılmıştı. Cihazın tanıtım etkinliği ile beraber bir de kablosuz bir kulaklık tanıtılmıştı. Şirketin ürün gamındaki eksiklik ise bir akıllı saat modelinin olmamasıydı. İşte söz konusu bu eksik yakında kapanıyor ve “OnePlus Watch” adı ile gelecek olan şirketin ilk giyilebilir modeli resmen geliyor. Henüz modelin tanıtılma tarihi bilinmezken, ancak “an meselesi“ olarak bir ibare kullanılıyor. Bu noktada 2015’den bu yana çalışmalarını sürdüren OnePlus, fiyat performans noktasında oldukça iddialı bir saat ile karşımıza gelmesi bekleniyor. Bu saatin ise yüksek bir ihtimalle Android temelli WearOS üzerine kurulacağı tahmin ediliyor.

OnePlus’un akıllı saati geliyor

OnePlus 8 ve 8 Pro modelleri için Android 11 güncellemesi çıktıOnePlus 8 ve 8 Pro modelleri için Android 11 güncellemesi çıktı

Şirketin akıllı saat modeli dikkat çekerken, diğer yandan 2020 yılı bitmeden iki yeni telefon modelinin de tanıtılması bekleniyor. Şirketi 26 Ekim tarihinde OnePlus N10 ve N100 adlı iki yeni modelini de tanıtacak. N10 ve N100 ise orta ve alt seviyede yer alacakken, sızıntılara göre N10 modeli işlemci gücünü Snapdraon 690 işlemcisinden alacak. 6 GB RAM’e sahip olacak olan cihazda dörtlü arka kameraya ek olarak 6.5 inçlik 1080P 90 Hz bir ekrana sahip bu modelin 400 dolar seviyesinde yer alması bekleniyor.

N100 modeli ise biraz daha alt seviyede bulunuyor. Bu modele ise Snapdragon 460 işlemci gücü yer alacakken, 4 GB RAM bulunuyor. 6.52 inç büyüklüğe sahip olan bu modelin 720P ekranlı 6000 mAh pile sahip olacak cihazda 200 dolar seviyesinde bir fiyat etiketi muhtemel olarak göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan OnePlus 8T özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan OnePlus 8T özellikleri ve fiyatı
Premium özellikleri sahip OnePlus kablosuz kulaklık Buds Z duyurulduPremium özellikleri sahip OnePlus kablosuz kulaklık Buds Z duyuruldu

PAYLAŞ