OnePlus henüz katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeye hazır değil! - Haberler - indir.com

OnePlus henüz katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmeye hazır değil!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-19 16:50:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının dikkat çeken üretici markalarından olan OnePlus, geleceğe yönelik iki yeni önemli telefon paylaşımı daha gerçekleştirdi. 2020 yılı içerisinde ülkemize de resmi olarak gelmesi beklenen OnePlus, son olarak amiral gemisi modelinde 120 Hz ekran teknolojisi kullanacağı yönünde bilgileri ortaya çıkmıştı. Samsung Galaxy S20 modelinden farklı olarak yüksek çözünürlüğe sahip olacak 120 Hz bu ekran, şirketin yeni modellerinin en iddialı noktalarından birisi olacak. Şirket ise yapmış olduğu paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Öyle ki son olarak CEO Pete Lau’dan yapılan paylaşım ile katlanabilir akıllı telefonların henüz yeterince iyi olmadığını belirtiyor.

Mevcut olan teknolojisinin ise yetersiz kaldığını söyleyen CEO, 2020 için OnePlus katlanabilir telefonunun kapılarını kapatmış oluyor. Bu kapsamda bu teknolojinin henüz tam hazır olmadan böyle bir cihaz hazırlamayacaklarını ifade ediyor.

OnePlus 7T Pro özellikleri ve fiyatı belli olduOnePlus 7T Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu

OnePlus’tan iki yeni telefon paylaşımı

Geçtiğimiz hafta Concept One tanıtılmıştı. Bu cihaz özel kamera gizleme sistemi ile öne çıkıyor. Modelin arka kamera sistemi görünmüyor. Özel bir elektronomik cam kullanan şirket, bu sayede kameraların kullanmadığı zaman görünmez hale getirildiğini belirtiyor. Bu kamera üstü kaplama diğer yandan ND filtre olarak da kullanılabilir oluyor. Bu noktada sensöre gelen ışık azaltılarak aşırı yüksek ışıklı ortamlarda daha kontrollü fotoğraf ve video çekim imkanı sunuyor.

2020’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak olan 8 ve 8 Pro modellerinin ise bu teknolojiye sahip olması bekleniyor.  


12 GB RAM'li OnePlus 8 Pro Geekbench'te!12 GB RAM'li OnePlus 8 Pro Geekbench'te!
OnePlus 8 ekran özellikle ile S20’ye meydan okuyacakOnePlus 8 ekran özellikle ile S20’ye meydan okuyacak

PAYLAŞ