OnePlus garanti süresini uzattı! - Haberler - indir.com

OnePlus garanti süresini uzattı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 20:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirket OnePlus’tan kullanıcı mağduriyetlerine yönelik önemli bir hamle geldi. Buna göre koronavirüs salgınından ötürü şirket garanti sürelerinin uzatıldığını açıkladı. Yeni yedek bir cihaz programını başlatan şirket, bu noktada kullanıcılara tamirde olan cihazları yerine yeni cihaz verilecek ve kullanıcılardan ise kargo ücretli alınmayacak. Koronavirüs salgınından ötürü şirketler ekonomik anlamda etkilenmeye devam ederken, kullanıcı mağduriyetleri ise yine şirketler tarafından giderilmeye çalışılıyor. OnePlus şirketi müşteriler noktasında daha kolay bir yol izleyerek ürünlerin garanti ve iade sürelerinde uzatmalar gerçekleştirdi.

Diğer yandan şirket şuan için yedek cihaz programı üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Diğer şirketler tarafından RMA değişim sistemi ismiyle de kullanılan bu sistem ile kullanıcılar tamir için bıraktıkları cihaz yerine yedek bir cihaz alıyor ve tamir süresi boyunca mağdur olmamış oluyor.

Redmi K30 Pro'nun ekran hızına yönelik resmi açıklamaRedmi K30 Pro'nun ekran hızına yönelik resmi açıklama

OnePlus, garanti sürelerini uzattı

OnePlus akıllı telefonları Amerika’da standart olarak teslim tarihi baz alınıyor ve 12 ay garanti süresi başlamış oluyor. Ancak bu sürenin bölgeye göre değişkenlik gösterebileceğini belirtelim. Amerika’daki durumlar böyleyken, Hindistan’da ise normal garanti süresinin yanında ekstra garanti türleri ve diğer cihaz türleri için de sigorta satılıyor. Bu noktada ise telefon en az 1 yıl garantiye sahip olurken bu süre daha da uzayabiliyor. Ancak kullanıcıların cihazlarının garanti süresinin ne zaman biteceğini öğrenebileceği bir platform bulunuyor. OnePlus Care uygulamasında bile ek garanti süresi alınabilirken, kullanıcıların yazmış olduğu bilgiye göre hareket ediliyor.

Garantinin ne zaman biteceğini öğrenmek için ise satın alım tarihinize 1 yıl katarak bu şekilde bir hesaplama yapmanız gerekiyor. Şirketin iade ve değişim politikalarında değişikliğe gidildi ve değişim süresi 15 günden 30 güne çıkarıldı. Ayrıca artık iade ve değişim gibi işlemlerin kargo ücretleri şirket tarafından karşılanacak.


iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!iPhone 12'nin çentiksiz ekran tasarımı sızdırıldı!
Game of Thrones Beyond The Wall, iOS için yayınlandıGame of Thrones Beyond The Wall, iOS için yayınlandı

PAYLAŞ