OnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklama - Haberler - indir.com

OnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

CNET’le röportaj yağan OnePlues CEO’su Pete Lau şirketin yeni serisi OnePlus 8’in 5G desteğine sahip olacağını açıkladı.

Akıllı telefon sektöründe başarısını günden güne ilerleterek liderliğe meydan okuyan Hong Kong merkezli teknoloji şirketi, piyasaya sürdüğü ürünlerle bugüne dek kullanıcılarını memnun etmeyi başaran üreticilerden. Akıllı telefon pazarına fiyat performans ürünleriyle giriş yapan ve günümüzde hala piyasaya göre uygun fiyatlı akıllı telefonlar üretmeye devam eden OnePlus son dönemlerde 5G hazırlıklarıyla gündemdeydi

Mobil Dünya Kongresi 2020'nin en iyi telefonu OnePlus 7T Pro seçildiMobil Dünya Kongresi 2020'nin en iyi telefonu OnePlus 7T Pro seçildi

Şirketin önümüzdeki haftalarda tanıtması beklenen yeni akıllı telefon serisi OnePlus 8’in özellikleri oldukça merak ediliyordu. Yeni akıllı telefon serisinde 5G desteği sunup sunmayacağı tartışılan şirketin CEO’su tartışmaya son noktayı koyarak kullanıcı adaylarına bekledikleri müjdeyi verdi.

OnePlus 5G teknolojisine yoğunlaşıyor

Konuyla ilgili CNET’e özel bir röportaj veren şirket CEO’su Pete Lau, açıklamasında şirketin gelecekte 5G desteğine sahip olan daha çok akıllı telefon geliştireceğini de belirrti. İlerleyen günlerde tanıtılması beklenen OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro modellerinin 5G desteğine sahip olacağını açıklayan Pete Lau OnePlus 8 Lite hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

OnePlus 8 beklenenden erken piyasaya sürülüyor!

Şirketin son birkaç senedir 5G teknolojisine önemli yatırımlar yaptığını dile getiren Pete Lau, bu alanda uzun vadeli planları olduğunu açıklasa da, bu planların neler olduğunu ve OnePlus 8 serisinde kullanıcıları neler beklediği konusunda ip ucu vermedi.

Ancak şirketin 5G teknolojisine yatırım yapmasının bazı kullanıcılar açısından üzücü etkileri de bulunuyor. bu teknolojiyi cihazlarında sağlayabilmek için ciddi yatırımlar yapan şirketin 5G desteğine sahip telefonlarının maliyeti de ister istemez artacak. Açıklamasında yeni teknolojinin maliyete etkilerinden de kısaca bahseden Pete Lau, OnePlus 8 serisinin şirketin diğer akıllı telefonlarına göre daha yüksek bir fiyat etiketiyle pazara çıkacağını belirtti.

Serinin üçüncü üyesi olduğu iddia edilen OnePlus 8 Lite’la ilgili herhangi bir açıklama yapmamayı tercih eden Pete Lau bu konuda akıllarda soru işareti bıraktı. 5G teknolojisine yönelen şirket Lite modellerinde 4G ağını destekleyerek daha uygun fiyatlı akıllı telefonları piyasaya sürmeye devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor. Bir internet sitesinde yapılan sızıntılara göre ise OnePlus 8 serisinin başlangıç fiyatı 800 dolar yani 4.918 TL civarında olacak.

 


OnePlus yakında yeni bir konsept cihaz tanıtacak!OnePlus yakında yeni bir konsept cihaz tanıtacak!

PAYLAŞ