OnePlus Buds tanıtıldı - Haberler - indir.com

OnePlus Buds tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-22 20:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Gerçekleştirilen etkinlik ile beraber yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli OnePlus Nord’u tanıtan OnePlus, telefon ile beraber OnePlus Buds akıllı kulaklık modelini de tanıttı. OnePlus Buds, sahip olduğu segmentinin en fiyat performans modeli olarak öne çıkıyor. Akıllı telefon pazarında iyi başarılar yakalayan OnePlus, bugün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber amiral gemisi cihazı OnePlus Nord’u tanıtmıştı. Fakat etkinlikte tanıtılan tek yeni OnePlus ürünü akıllı telefon olmadı. Öyle ki Nord cihazı ile beraber yeni kablosuz kulaklık modeli OnePlus Buds’da tanıtıldı.

Henüz geçtiğimiz günlerde basın görselleri ortaya çıkan OnePlus Buds, bugün ki tanıtımı ile beraber oldukça ilgi görmeyi başardı. OnePlus’ın bu yeni kulaklığı, sunmuş olduğu özelliklerin haricinde True Wireless kulaklıklar arasında en hesaplı kulaklık olmayı başarıyor.

Asus ROG Phone 3'ün basın görselleri sızdırıldıAsus ROG Phone 3'ün basın görselleri sızdırıldı

OnePlus özellikleri ve fiyatı

Ucuz bir segment seçeneği olarak karşımıza çıkan OnePlus Buds modelinde True Wireless kulaklıklarda yer alan bazı özellikler eksik geliyor olduğunu belirtelim. Buds modelinde yer almayan özellikler arasında silikon kulaklık uçları, kablosuz şarj özelliği ve gürültü engelleme özelliğinin olduğunu söyleyelim. OnePlus’ın bu kulaklık ile sunacağı ek özelliklerde bulunuyor. OnePlus Buds kulaklığı, şirketin açıklamasına göre tek şarj ile 7 saatlik bir kullanım ömrü sunabiliyor. Kutu ile beraber ile ise 30 saat boyunca kullanım sunabiliyor. Kulaklık ayrıca sadece 10 dakikalık şarj ile 10 saatlik kullanım süresi de sunabiliyor. Kulaklık ve kutunun tamamen şarj dolumu ise 80 dakika sürüyor.

OnePlus’un Buds kulaklık modelinde Dolby Atmos desteği de bulunuyor. Bunun haricinde hafif su sıçramalarına karşı dayanıklı olduğu belirtilen modelde IPX4 suya dayanıklılık sertifikası da bulunuyor. OnePlus Buds beyaz, gri ve mavi olarak üç farklı renk seçeneği ile ABD pazarında 79 dolardan satışta olacak.


Vivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldıVivo 180 derece dönebilen ikinci ekran patenti aldı
OnePlus Nord teknik detayları belli olduOnePlus Nord teknik detayları belli oldu

PAYLAŞ