OnePlus, Avrupa'da bir ilke imza atacak - Haberler - indir.com

OnePlus, Avrupa'da bir ilke imza atacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 14:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

5G teknolojisini, ilk hangi telefonda kullanmaya başlayacağımız sıkça konuşulurken, OnePlus CEO’sundan açıklama geldi.

Daha şimdiden 2019 yılının en çok konuşulan teknolojisi olacağını belli eden 5G teknolojisi, 2018’de de kendisine sıkça yer buldu. 5G’nin ne zaman geleceği, ilk hangi telefonda çıkacağı ve kullanıcılarına neler sunacağı merak konusu. Bu konuyla ilgili olarak gündeme sık sık haberler geliyor. En çok sorulardan biri olan ilk hangi telefonda kullanılacağına dair yeni bir bilgi elde edildi. OnePlus, 2017 yılından beri Qualcomm ile 5G üzerine çalışma yürütüyordu. One Plus’ın CEO’su tarafından yapılan açıklamaya bakılırsa, OnePlus Avrupa’da ilk kez 5G ve Snapdragon 855 işlemcisini kullanan telefona sahip olacak.

5G destekli telefonlar için tarih verildi5G destekli telefonlar için tarih verildi

Avrupa’nın ilk 5G teknlojisi OnePlus ile gelecek

OnePlus’ın CEO’su Pete Lau, Qualcomm Snapdragon Technology Summit 2018 kapsamında bazı açıklamalarda bulundu. CEO LAu’nun yaptığı açıklamalara göre, Avrupa’nın 5G’li Snapdragon 855 işlemcili ilk akıllı telefonu, OnePlus’ın yeni amiral gemisi olacak. Lau, açıklamasında OnePlus’ın sadece amiral gemisi telefon yaptığının altını çizdi. OnePlus, 2017 yılından beri Qualcomm ile 5G teknolojisi üzerine çalışma yürütüyordu ve 5G’yi kullanarak ilk tweeti de atmıştı.

5G destekli telefonlar için tarih verildi

Cihazı denediklerinde, performansının gücünden etkilendiklerini söyleyen CEO, Qualcomm’un bunun için tek ve en iyi tercih olduğunu söyledi. Aynı zamanda 5G becerilerinin de oldukça iyi olduğunu söyledi. Qualcomm’un Kıdemli Başkan Yardımcısı Alex Katouzian ise OnePlus ile çalışmaktan ve yeni teknolojileri denemekten gurur duyduklarını dile getirdi.



PAYLAŞ