OnePlus 9'un tanıtımı için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

OnePlus 9'un tanıtımı için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 17:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yakında yeni telefon serisini tanıtacak olan OnePlus 9 ailesinin resmi lansman tarihini açıkladı. Yeni telefon serisi hakkında da açıklamalar yapan şirket fotoğrafçılık teknolojileri üreten Hasselblad ile iş birliğini yaptığını belirtti.

Çin merkezli öne çıkan teknoloji şirketlerinden olan OnePlus bir süredir yeni akıllı telefon ailesiyle gündeme geliyor. OnePlus 9 serisiyle ilgili gelen sızıntıların son derece heyecan verici olduğunu söylemek mümkün. 9 serisiyle  şimdiden kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran şirket yeni akıllı telefon serisi hakkında kritik açıklamalarda bulunarak, serinin ne zaman tanıtılacağını açıkladı.

OnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyorOnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyor

Hatırlarsanız OnePlus 9 serisinin 23 Mart’ta tanıtılacağına dair sızıntılar gündeme gelmişti. Şirket tarafından yapılan açıklama ise bu bilgiyi doğruladı. OnePlus'ın açıklamalarına göre 9 ailesi, 23 Mart'ta 18:00’da düzenlenecek lansman etkinliğiyle tanıtılacak. Yeni akıllı telefon serisinin lansmanı için resmi internet sitesi üzerinde de özel bir bölüm oluşturan şirket, bu sayfadan hesap oluşturan kullanıcılara e-posta ile bildirim yapılacağını belirtti.

OnePlus 9 serisi kamera teknolojisiyle fark yaratabilir

OnePlus 9 ve 9 Pro'nun teknik özellikleri belli oldu

Bunun yanı sıra tanıtım için yayımlanan afişteki önemli detaylardan birisi de "Your Best Shot" yani "En iyi fotoğrafın" ibaresi. Bu açıklama OnePlus 9 ailesinin kullanıcılara yepyeni kamera teknolojileri sunacağının önemli bir göstergesi. OnePlus 9 serisinin sahip olduğu kamera teknolojisi hakkında da özel bir açıklama yapan şirket, bundan sonra İsveç merkezli kamera teknolojileri üreticisi Hasselblad ile iş birliği yaptığını OnePlus 9'un kamera özelliklerinin bu şirket iş birliğinde geliştirildiğini duyurdu. Hasselblad'ın fotoğrafçılık sektöründeki en önemli şirketlerden biri olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda şirketin bu iş birliği sayesinde ilerleyen dönemlerde rakiplerine karşı üstünlük sağlaması mümkün gibi görünüyor.

OnePlus 9 serisi hakkında pek çok sızıntı olsa da henüz tanıtılacak cihazların tüm özellikleri ortaya çıkmış değil. Ama seride "Sony IMX789" ana kamera sensörü bulunacağı uzun süredir bilinen bir gerçekler arasında. 8K'ya kadar video çekimleri yapabilen bu sensör, Hasselblad'ın teknik desteği ile kullanıcılara çok daha iyi bir deneyim sunacak gibi görünüyor. OnePlus'ın yaptığı açıklamalara göre yeni iş birliği, şirketin kamera donanımları konusundaki en zor meselelerin üstesinden gelinmesini sağlayacak.

Ayrıca yeni akıllı telefon serisiyle ilgili çok konuşan bir dedikoduya da açıklık getiren Pete Lau bir internet sitesindeki şirketin rakipleri gibi akıllı telefon kutularından şarj aletini çıkaracakları iddialarını reddetti “We have the charger inside the box.” diye mesaj atan Lau, OnePlus’ın bu modadan etkilenmeyeceğini belirtmiş gibi oldu.


OnePlus 9'un batarya kapasitesi belli olduOnePlus 9'un batarya kapasitesi belli oldu
OnePlus Nord 2, MediaTek işlemciden güç alacakOnePlus Nord 2, MediaTek işlemciden güç alacak

PAYLAŞ