OnePlus 9 serisi, OnePlus 8’i geride bıraktı - Haberler - indir.com

OnePlus 9 serisi, OnePlus 8’i geride bıraktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-26 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus 9 serisi ön sipariş sayısı ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Tüksek performans sağlayan OnePlus 9 serisinde yer alan modeller OnePlus 8'den üç kat daha fazla satılacak. 

OnePlus'ın yeni amiral gemisi olarak adından söz ettiren OnePlus 9, ilk gün gerçekleşen ön sipariş rakamlarıyla şaşırtmayı başardı. Geçtiğimiz günler içerisinde duyurusu yapılan OnePlus 9 serisi yenilikçi tasarımı ve yüksek performans sergileyen özellikleriyle beğeni kazanmayı başardı. Bu başarının cihazın boş olmadığını OnePlus 9'un ön sipariş sayısı gösterdi. OnePlus CEO’su Pete Lau, Twitter üzerinde OnePlus 9'un satış rakamları hakkında bir paylaşımda bulundur. Pete Lau, söz konusu bu paylaşımda OnePlus 9 serisinin ilk günkü ön sipariş sayısının OnePlus 8 oranla %324 daha yüksek olduğu dile getirildi. OnePlus 8 çıkış yaptığı dönem içerisinde stokları tükenmişti. Fakat OnePlus 9 serisi alt modelini şimdiden geride bırakmayı başardı. OnePlus 9'un bu kadar ses getiren özellikleri haberimizde yer alıyor. 

OnePlus 9'un tanıtımı için geri sayım başladıOnePlus 9'un tanıtımı için geri sayım başladı

OnePlus 9 Pro’nun özellikleri

OnePlus 9 Pro'nun özelliklerine değinmek gerekirse ilk olarak 5G destekli Snapdragon 888 yonga setinin olduğu görülüyor. Bu işlemciyi 8 GB ve GB Ram bellek ile desteklenen bu cihaz, 128GB ve 256GB UFS 3.1 depolama seçenekleri sunuyor. Cihazın ön kısmında 6.7 inç büyüklüğünde LTPO bir panel kullanan 9 Pro, ek olarak 120Hz yenileme hızı ve 1440 x 3216 piksel çözünürlük sunuyor. Ön tarafında 16 MP'lik ön kameraya sahip olan OnePlus 9 Pro, arka kısmında ise 48MP ana kameraya sahip dörtlü kamera kurulumuna sahiptir. OnePlus 9 Pro 4500mAh‘lik 65W hızlı şarj destekli bir pile sahiptir. Elde dilen bilgilere ek olarak cihaz suya ve toza karşı dayanıklılık da sunuyor.

OnePlus 9’un özellikleri

OnePlus 9 6.55 inç büyüklüğünde 120Hz yenileme hızına sahip olan 1080p'lik AMOLED bir ekran ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. OnePlus 9, gücünü Snapdragon 888‘den alan cihaz 8GB ve 12GB Ram bellek seçenekleri sunuyor. 128GB ve 256GB UFS 3.1 depolama alanına sahip olan OnePlus 9, ön kısmında 16 MP'lik bir ön kamera ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yine 48MP'lik bir ana kameraya sahip olan bu cihaz, arka kısmında ise toplamda üç adet kameraya sahiptir. Son olarak ise Dolby Atmos özellikli çift stereo hoparlörler her iki cihazda da yer alıyor. OnePlus 9 modellerinin özellikleri genel itibarıyla bu kadardır. OnePlus 9, şimdiden tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı. Cihaz ile ilgili olarak gelecek zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


OnePlus 9'un kamerası ve tasarımı ortaya çıktıOnePlus 9'un kamerası ve tasarımı ortaya çıktı
OnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şarjla geliyorOnePlus 9 Pro, 50 W kablosuz şarjla geliyor
OnePlus 9 Pro kablosuz şarj hızıyla şaşırtıyorOnePlus 9 Pro kablosuz şarj hızıyla şaşırtıyor

PAYLAŞ