OnePlus 9 Pro tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 9 Pro tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-23 16:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ülkemizde de günden güne popülerliğini arttıran Çin merkezli teknoloji şirketi OnePlus’un 2021 senesinde piyasaya süreceği ilk amiral gemisi  OnePlus 9 Pro’nun render görselleri sızdırıldı.

2020 yılında yaşanan tüm olumsuzlukların son bulması için gün saydığımız bugünlerde akıllı telefon üreticileri de seneye piyasaya sürecekleri cihazlar için geri sayıma başladı. Yeni yılın şimdiden teknoloji dünyasında pek çok yeni ürünü hayatımıza kazandıracağı kesinleşmiş durumda. Karşımıza çıkacak ilk amiral gemilerinden biri de OnePlus 9 Pro modeli olacak.

OnePlus 9 ailesinin özellikleri netleşiyorOnePlus 9 ailesinin özellikleri netleşiyor

OnePlus 9 ailesinin bir üyesi olacak olan serinin en iyi telefonu OnePlus 9 Pro hakkında sızıntılar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Daha öncesinde tasarım ve teknik özelliklerle adından çok fazla söz ettiren OnePlus 9 Pro şimdi de render görselleriyle karşımızda.

OnLeaks tarafından Voice üzerinde ortaya çıkan render görüntüleri, OnePlus 9 Pro'nun nasıl bir tasarıma sahip olacağını gözler önünde serdi. Ancak OnLeaks paylaşımında bu görsellerin OnePlus 9 Pro’nun tasarımının son haline en yakın hali olduğunu ancak ama önümüzdeki seneye kadar cihazda kamera kurulumu gibi bazı detayların da değişebileceğinin altını çizdi.

Render görüntülerine dikkatli bir şekilde baktığımızda OnePlus 9 Pro modeli şirketin daha önce akıllı telefonlarda gördüğümüz modern tasarımları taşıyor. Telefonun ekranı ön paneli tamamen kaplayacak şekilde tasarlanmış. Resimlerde gördüğümüz kadarıyla kıvrımlı bir ekrana ev sahipliği yapacak olan OnePlus 9 Pro’nun ön kamerası ise ekranın sağ üst köşesine konumlandırılmış.

Bu sene piyasaya sürülen amiral gemilerinden alışkın olduğumuz gibi arka panelinde dörtlü bir kamera kurulumla karşımıza çıkması beklenen OnePlus 9 Pro’nun kamera kurulumu ve özellikleri henüz tam olarak bilinmese de cihazın diğer modellerden daha yeni bir teknolojiye sahip olması pek olasılıklar dahilinde değil. OnePlus 9 Pro modelinde de muhtemelen bu seneye benzer bir yapıda kamera teknolojisi ve tasarımıyla karşılaşacağız.

Günden günde Android dünyasında üst sıralara yükselmeyi başaran OnePlus, üstün özelliklere sahip olan akıllı telefonları uygun fiyat etiketiyle tüketicilerle buluşturuyor. Şirketin yeni amiral gemisi için de aynı politikayı devam ettirmesi beklense de, OnePlus 9 Pro için şimdilik herhangi bir fiyat sızıntısı bulunmuyor.


OnePlus Nord SE, 2021'de karşımıza geliyorOnePlus Nord SE, 2021'de karşımıza geliyor
iPhone 12 Pro DxOMark testinde OnePlus'a yenildiiPhone 12 Pro DxOMark testinde OnePlus'a yenildi

PAYLAŞ