OnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-08 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasında önemli bir yere sahip olan Oppo'dan ayrılan ve Pete Lau tarafından kurulan OnePlus, yeni nesil akıllı cep telefonlar ile rakiplerine karşı her geçen gün daha da güçlenmeye devam ediyor. Genel olarak orta segment sınıfında cihazlar üreterek piyasada adından söz ettiren Çinli teknoloji markası, yakın zaman içerisinde tanıtılması beklenen OnePlus 9 Plus Pro ile sürpriz bir çıkış yapmayı başardı. İçerik üretici Dave2D tarafından elde edilen bilgilere göre yeni OnePlus 9 Plus Pro, amiral gemisi seviyesinde kamera özelliklerine sahip olacak.

OnePlus 9 Pro’ya dair sızıntılar gün yüzüne çıktı

YouTuber Dave2D, “OnePlus 9 Pro – Erken Bir Bakış” adı altında yayınlamış olduğu videoda OnePlus'ın en yeni akıllı cep telefona dair sahip olduğu bilgileri paylaştı. Elde edilen bilgiler tamamen sızıntıdan ibaret olup bu bilgilerin doğru olması halinde Hong Kong merkezli firmanın açıkça kamera teknolojisine odaklandığı da görülüyor. 

OnePlus 9 Pro Geekbench görüntüleri ortaya çıktıOnePlus 9 Pro Geekbench görüntüleri ortaya çıktı

Dörtlü kamera özelliği ile gün yüzüne çıkan 9 Pro, kavisli bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 1440 piksel çözünürlüğüne sahip olan bu ekran ile geleceği iddia edilen OnePlus 9 Pro'nun aynı zamanda 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacağı da belirtiliyor. Buna ek olarak aynı zamanda yeni akıllı cep telefonun 12 GB RAM ve 256 depolama alanı ile beraber gelmesi de diğer beklentiler arasında yer alıyor. Buna ek olarak ise kamera teknolojisi kısmında Hasselblad ile ortaklığa gideceğine dair ipuçları içeren sızıntı, OnePlus’ın, Huawei‘nin Leica iş birliğinden yola çıkarak, kamera teknolojisinde rekabetçi olarak yer alacağı da düşünülüyor. Son olarak söz konusu bu cihazın hangi tarihte tanıtılacağına dair resmi bir bilgi olmadığını da belirtmek gerekir. Aynı zamanda OnePlus 9 Pro’nun sızıntı iddialarına dair yakın zamanda daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. 


OnePlus 9 Pro tasarımı ortaya çıktıOnePlus 9 Pro tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ