OnePlus 9 Pro Geekbench görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 9 Pro Geekbench görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-16 19:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günler içerisinde OnePlus 9 ailesinin ilk telefonundan ilk görseli gündemde yerini almıştı. Söz konusu bu cihazın özellikleri ve fiyatı gün yüzüne çıktı. OnePlus 9 Pro hakkında da bir takım bilgiler gelmeye başladı. OnePlus 9 Pro özellikleri ile Geekbench’te göründü.

OnePlus 9 Pro Geekbench’te kendini gösterdi

Çeşitli akıllı cep telefon üreticilerinin gelecek yılın başlarında dikkat çekecek amiral gemisi telefonları hakkında duyuru yapması bekleniyor. Lansmanların açılışına Samsunda ev sahipliği yapacak. Ocak ayının ikinci haftasında kullanıcıların karşısına çıkması beklenen Galaxy S21 serisi için hazırlıklar başladı. OnePlus'ın ise, 2021 Mart ayı lansman tarihiyle ilgili söylentileriyle beraber OnePlus 9 serisi erken bir şekilde raflarda yerini almış olacak.

OnePlus 9 ve 9 Pro hakkında ilk sızıntılarOnePlus 9 ve 9 Pro hakkında ilk sızıntılar

 

Geçtiğimiz hafta içerisinde sızıntıları ile gündemde olan OnePlus 9 serisinin model numaraları açıklandı. Şimdi ise GeekBench'te OnePlus 9 Pro işe eşleşen bir model numarasına daha sahip bir cihaz olduğu tespit edildi. Söz konusu bu akıllı cep telefon, birkaç gün önce “LuBan LE2117” adı altında karşılaştırıldı. Söz konusu bu OnePlus 9 ailesi Android 11 desteği ile kullanıcıların karşısında yer alması bekleniyor. Aynı zamanda 8 GB RAM kapasitesiyle gelen bu cihaz tasarım olarak da oldukça güçlü. Cihazın güç alacağı mobil işlemci ise, kod adı “lahaina” ve sekiz çekirdekli işlemcisi 1.80GHz temel frekansa sahip olan Snapdragon 875‘tir. Karşılaştırma puanları, tek çekirdekli test için 1122 puan ve çok çekirdekli test için 2733 puandır.

@ 肥 威 adlı Weibo platformunda yer alan bir kullanıcı tarafından yapılan kıyaslama sonucunun daha ileri analizi, mobil işlemcinin Snapdragon 875 olarak tahmin edilen CPU yapılandırmasını da ortaya koymaktadır. Yakın zamanda gelecek olan amiral gemisi sekiz çekirdekli işlemcinin dört çekirdeği 1.80GHz‘de, üç (performans) çekirdeği 2.42GHz‘de ve bir ana çekirdek 2.84GHz‘de saat hızına sahip. OnePlus 9 serisi, yüksek tazeleme hızına sahip olan AMOLED ekranlarla beraber kullanıcıların karşısına çıkacak gibi gözüküyor. Burada onaylanmış raporlar, tazeleme hızının 144 Hz'e ulaşabileceği de aktarılıyor. Fakat bu, standart sürüm 120 Hz yenileme hızına sahipken üst modeli olan 9 Pro ile de sınırlı kalabilir. OnePlus 9 serisinin 65W hızlı kablolu şarj ve 40W hızlı kablosuz şarj desteği ile geleceği de bildirildi.


OnePlus 9 çıkış tarihi beklenenden erken olacakOnePlus 9 çıkış tarihi beklenenden erken olacak
OnePlus 9 ailesinin özellikleri netleşiyorOnePlus 9 ailesinin özellikleri netleşiyor

PAYLAŞ