OnePlus 9 Lite'ın bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OnePlus 9 Lite'ın bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-25 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, önümüzdeki yılın ilk ayları ile beraber yeni amiral gemisi modellerini pazara sunmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan raporlara göre ise 2021 yılının ilk çeyreğinde pazara girmesi beklenen OnePlus 9 ve 9 Pro modellerinin haricinde bir de bütçe dostu model sunmaya hazırlanıyor. OnePlus 9 Lite olarak gelmesi beklenen bu yeni modelin işlemci seti olarak bu yılın amiral gemisi işlemcisi olan Qualcomm Snapdragon 865 işlemcisini kullanması bekleniyor. Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus, her geçen yıl pazara sunduğu amiral gemisi yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Sadece orta seviye değil üst seviye modelleri ile de pazarda adından söz ettirmeye devam eden şirket, akıllı telefonlardaki yenilikçi yapıları ile kullanıcıları kendisine çekmeye devam ediyor.

Özellikle yazılım noktasında kullanıcılarının isteklerine karşılık veren marka, her bütçeye uygun model sunmaya hazırlanıyor gibi duruyor.

Huawei Mate 40 Pro Plus, DxOMark puanıyla öne çıktıHuawei Mate 40 Pro Plus, DxOMark puanıyla öne çıktı

OnePlus 9 Lite dikkat çeken özelliklerle geliyor

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan haberler kapsamında OnePlus 9 ve 9 Pro modelleri ile alakalı çeşitli detaylar ortaya çıkmıştı. Raporlara göre ise OnePlus amiral gemisi modellerinin önümüdeki yılın ilk çeyreği ile beraber resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Beklentiler OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro modellerinin birçok amiral gemisinde olduğu gibi Snapdragon 888 işlemcisini kullanması bekleniyor. Ancak yeni raporlar ile beraber OnePlus 9 ailesinin bir de düşük bütçeli bir versiyonunun geleceğini gösteriyor.

OnePlus şirketinin bu yeni uygun fiyatlı modelinin bulunduğu kategoriye rağmen güçlü özellikler ile dikkat çekmesi bekleniyor. Bu kapsamda OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 10 ve Samsung Galaxy S20 FE 5G gibi modellerde de yer alan Snapdragon 865 çipsetinin yer alması bekleniyor. Modele dair bilinen detayların şuan için bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


OnePlus Nord SE beklenenden pahalı olabilirOnePlus Nord SE beklenenden pahalı olabilir
iPhone 13 piyasaya sürülmeden iPhone 14 hakkında sızıntılar gelmeye başladıiPhone 13 piyasaya sürülmeden iPhone 14 hakkında sızıntılar gelmeye başladı

PAYLAŞ