OnePlus 9 ailesinin tanıtım tarihi ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 9 ailesinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-02 10:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bir süredir sızıntılarla gündemden düşmeyen OnePlus 9 serisinin tanıtım tarihi netlik kazandı.

Akıllı telefon piyasasının öne çıkan şirketlerinden olan OnePlus yakında OnePlus 9 adını verdiği yeni akıllı telefon serisini tanıtacak. Bugün OnePlus CEO’su Pete Lau yeni akıllı telefon serisinin ne zaman tanıtılacağını açıkladı.

OnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyorOnePlus 8T'nin ekran özellikleri DxOMark'ta değerlendiriliyor

OnePlus CEO'su Pete Lau kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımında "Ufukta yeni bir şey var" sloganını eşliğinde OnePlus 9 serisinin 8 Mart'a tanıtılacağına dair bir mesaj verdi. Şirketin yeni serisinde OnePlus 9, OnePlus 9R ve OnePlus 9 Pro olmak üzere en az üç farklı model olması bekleniyor.

OnePlus 9 özellikleri sızdırıldı

 

Pete Lau'nun paylaştığı gönderide Ay yüzeyinden Dünya'yı gördüğümüz bir teaser görüntüsü yer alıyor. Bunun da OnePlus 9'un zoom yeteneklerine bir gönderme olduğu düşünülüyor. Serinin bir üyesi olarak piyasaya sürülecek bazı modellerde süper zoom özellikli periskop kameralar görmemiz oldukça mümkün.

OnePlus 9 ailesinin özellikleri

8 Mart’ta tanıtılacak serinin ana üyesi olan OnePlus 9 6.55 inçlik bir ekrana sahip olacak. Full HD çözünürlük sunacak olan bu ekranın 120 Hz ekran yenileme hızını destekleyeceği biliniyor. 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olacağı söylenen OnePlus 9’un RAM kapasitesi henüz bilinmiyor. Sızıntılara göre OnePlus 9 Pro modeliyse 6.78 inç’lik QHD çözünürlük sunan ve 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekran bizleri karşılayacak. Kavisli ekran tasarımına sahip olan bu model 256 GB depolama alanına sahip olacak.

Bunun yanı sıra her iki modelinde 4.000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı ve 33 W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. Seri kapsamında tanıtılması muhtemelen olan diğer telefonların özelliklerini öğrenmek için tanıtımı beklememiz gerekecek gibi görünüyor. OnePlus 9 ailesiyle ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam ediyor olacağız.

 

 


OnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktıOnePlus 9 Pro ile ilgili yeni sızıntılar ortaya çıktı
OnePlus 9'un batarya kapasitesi belli olduOnePlus 9'un batarya kapasitesi belli oldu

PAYLAŞ