OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ünlü sızıntı kaynakları olan OnLeaks ve iGeeksBlog ortaklığı ile ortaya çıkan yeni OnePlus 8 Pro modelinin basın görselleri sızdırıldı. Modelin görselleri ile beraber tüm tasarım detayları da ortaya çıkarken, modelin ön kısmı oldukça şık bir yapıda gelecek gibi duruyor. OnePlus şirketinin önümüzdeki ay muhtemel olarak tanıtacağı yeni OnePlus 8 Pro serisinin basın görselleri ortaya çıktı. Yeşil bir renk tasarıma sahip olan yeni OnePlus 8 Pro, neredeyse sahip olduğu çerçevesiz ekranı ile dikkatleri çekiyor. OnLeaks ve iGeeksBlog üzerinden paylaşılan söz konusu basın görsellerinde modelin tasarımına dair tüm meraklar giderilmiş oluyor diyebiliriz.

OnePlus 8 Pro tasarım detayları ortaya çıktı

OnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklamaOnePlus CEO'sundan 5G teknolojisi hakkında önemli açıklama

Cihaz için paylaşılan görsele baktığımız zaman ekranın sol üst bölümüne yerleştirilmiş olan ince bir kamera bölümü bulunuyor. Modelin arka yüzeyinde ise dikey bir konumda yerleştirilen üçlü kamera sistemini görüyoruz. Kamera kurulumu için ayrılmış olan çerçevelerin dışına yerleştirilen bir kamera daha gözüküyor. Modelin donanım özelliklerine gelecek olursak 6.78 inçlik QHD+ Super AMOLED 120 Hz yenileme hızına sahip etkileyici bir ekranı bulunuyor. 8 GB ve 12 GB LPDDR5 RAM seçeneklerine sahip olan bu modelin 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Qualcomm’un Snapdragon 865 5G işlemcisine sahip olan modelde 4510 mAh’lik bir batarya eşlik edecek.

Kamera tarafına gelecek olursak OnePlus 8 Pro sahip olduğu kamera özellikleri ile kullanıcıları mutlu etmeyi hedefliyor. Modelin arka yüzeyinde 48 MP + 48 MP + 8 MP + 5 MP olarak dörtlü kamera sistemi görüyoruz. Modelin ön yüzeyinde ise 16 megapiksellik tek bir kamera bulunuyor. Cihaz yeşil, siyah ve mavi renk seçenekleri ile satışta olacak ve IP68 sertifikasına da sahip olarak gelecek.


OnePlus, yeni logosuyla geliyor!OnePlus, yeni logosuyla geliyor!
OnePlus'tan kullanıcılarını sevindirecek OnePlus'tan kullanıcılarını sevindirecek "Karanlık mod" hamlesi

PAYLAŞ