OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Avrupa fiyatları ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Avrupa fiyatları ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-09 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Henüz daha tanıtımı dahi gerçekleşmemişken OnePlus 8 adlı akıllı cihazın fiyatı ile ilgili bilgiler ortaya çıktı. Bununla beraber ortaya çıkan OnePlus 8 adlı akıllı cihazın özellikleri bilgileri arasına şimdi de fiyat konusundaki bilgiler eklenmiştir. 

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile ilgili yeni bilgi

Avrupa'da satış yapan Alsa.sk sayfaları üzerinden ortaya çıkan konuyla ilgili listelere göre OnePlus 8 adlı akıllı cihazın fiyatı 719 Euro seviyesinde yer alıyor. Buna ek olarak aynı zamanda OnePlus 8 Pro'nun fiyatı ise 919 Euro olarak belirlendi. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile ilgili belirlenen bu fiyatlara ek olarak 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile beraber gelen OnePlus 8 fiyatı 819 Euro, 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olan OnePlus 8'in fiyat etiketi ise 1009 Euro fiyat etiketi ile satışa çıkacak gibi görünüyor.Söz konusu cep telefonları ile ilgili ortaya çıkan fiyatlandırma listesi, daha sonrasında hızlı bir şekilde web sayfası üzerinden kaldırılmış oldu. 

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro özellikleri ortaya çıktıOnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro özellikleri ortaya çıktı

Cihazlar arasında karşılaştırma yapmak adına belirtmek gerekirse OnePlus 7T başlangıç fiyatı ortalama 580 Euro, OnePlus 7T Pro başlangış etiketi fiyatı ise 760 Euro şeklinde olmuştu. Bu fiyatlar üzerinden karşılaştırma yapıldığında, OnePlus'ın yeni akılı cep telefonu modellerinde fiyat artışının olduğu gözlemlendi. Diğer akıllı cihazlara kıyasla T modelinden 100 Euro, normal modelden de 200 Euro seviyesinde fiyat artışı yapılmış şeklinde belirlendi. Son olarak eklemek gerekirse şu an için yeni modelin ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili net bilgiler şu an için mevcut değildir. Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayacak gibi gözüken OnePlus 8 modellerinin ne zaman kullanıcıların beğenisine sunulacağı hakkında henüz bir bilgi söz konusu değildir. 


OnePlus 8 resmi basın görselleri sızdırıldıOnePlus 8 resmi basın görselleri sızdırıldı
OnePlus 8 ve 8 Pro'nun tanıtım tarihi netleştiOnePlus 8 ve 8 Pro'nun tanıtım tarihi netleşti
OnePlus 8 Pro resmi basın görselleri sızdırıldıOnePlus 8 Pro resmi basın görselleri sızdırıldı

PAYLAŞ