OnePlus 8 resmi basın görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OnePlus 8 resmi basın görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-30 20:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticisi OnePlus’un yeni OnePlus 8 serisinde yer alacak en üst model OnePlus 8 Pro detayları ve kamera özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Sadece donanım özellikleri ile değil, kamera yetenekleri de dikkat çeken bu yeni modelin sızıntıları gelmeye devam ediyor. OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro olarak gündemden düşmeyen bu iki cihazın en üst konumda yer alan “Pro” modelinde arka yüzeyde dörtlü kamera sistemi göreceğiz. Bu sistemdeki ana kamera OPPO Find X2 modelinde yer alan 48 megapiksel Sony IMX689 sensörü olacak. F1.78 diyafram değerine sahip olan bu kameranın hemen  yanında ise 48 megapiksel bir kamera daha olacak. Bu kamera ise Sony IMX586 sensörünü kullanacak. F2.2 diyaframlı bu kamera ise ultra geniş açı çekimlere destek sağlayacak. Modelde ayrıca 8 megapiksel F2.44 değerinde telefoto kamera bulunacak.

OnePlus 8 Pro kamera yetenekleri ile dikkat çekiyor

Samsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modellerSamsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modeller

Bu telefoto kamera ise 3x optik ve 30x dijital zoom sunabilecek. Dörtlü kameranın son kamerası ise 5 megapiksellik bir sensör olacak. Optik ve elektronik görüntü sabitleme teknolojisine sahip olan OnePlus 8 Pro’nun kamera sistemi, genel olarak çok iyi sonuçlar verecek gibi duruyor. OnePlus 8 Pro modelinin yanındaki cihaz olan OnePlus 8 ise 48 megapiksel ana kamera + 16 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameraları bulunuyor. Ön yüzeyde ise 16 megapiksel bir sensör yer alırken, 6.55 inçlik 90 Hz Full HD+ Fluid AMOLED bir panele sahip durumda.

İşlemci gücü tarafında ise OnePlus 8 modelinde de Snapdragon 865 işlemcisi yer alıyor. Bu işlemciye ek olarak ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor.


OneWeb iflas etti SpaceX rakipsiz kaldı!OneWeb iflas etti SpaceX rakipsiz kaldı!
Apple iPhone'lardaki 30 farklı güvenlik açığı hakkında açıklama yaptı!Apple iPhone'lardaki 30 farklı güvenlik açığı hakkında açıklama yaptı!

PAYLAŞ