OnePlus 8 kablosuz şarj teknolojisiyle bir ilke imza atıyor - Haberler - indir.com

OnePlus 8 kablosuz şarj teknolojisiyle bir ilke imza atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi olan OnePlus, akıllı telefon pazarında bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Öyle ki hazırlanan son bilgilere göre şirket, OnePlus 8 serisinin kablosuz şarj özelliği ile kullanıcıların dikkatini çekmesini bekliyor. Bu noktada şirket kablosuz şarjda %97 verimlilik vadederek bu alanda bir ilk gerçekleştirmek istiyor. OnePlus 8 Pro modeli 14 Nisan tarihinde serinin bir diğer cihazı olan OnePlus 8 ile beraber tanıtılacak. Amiral gemisi serisinin bu dikkat çeken Pro modelinin görselleri lansman öncesinde ortaya çıkmıştı. Görüntülere göre ise OnePlus 8 Pro cihazının 3 farklı renk seçeneğini karşımıza sunacağı anlamına geliyor. Gelen ilk yeni bilgilere göre OnePlus, şirket tarihinde bir ilki başaracak ve OnePlus 8 ile OnePlus 8 Pro modellerinde müşterilerine kablosuz şarj özelliğini sunacak.

OnePlus 8 serisi kablosuz şarj desteği ile geliyor

Honor 30 hakkında önemli sızıntılarHonor 30 hakkında önemli sızıntılar

OnePlus şirketinin son serisinde 30W Warp Charge kablolu ve 3W tersine şarj desteği ile gelmesi beklenmişti. 30W ise kablosuz şarj vadeden şirket, yeni gelecek olan telefonlarda yarım saat içerisinde %1’den %50 seviyesine şarj olacağının sözünü veriyor. Blog sitelerinde yazılan açıklamada “Kablosuz şarj ilk ortaya çıktığında, bu teknolojinin OnePlus kullanıcı deneyimini artıracağı açıktı ancak sayısız testten sonra Warp Charge ile aynı standartları karşılamadığını tespit ettik. OnePlus kablosuz şarj cihazını piyasaya sürmeden önce kablosuz şarj teknolojimizin geliştirilmesine devam etmeye karar verdik” deniliyor.

OnePlus şirketinin global ürün üyesi tarafından yapılan bilgilendirmede ise OnePlus 8 serisinin piyasaya sürülmesiyle, ilk Warp Charge 30 Wireless'ı duyurmaktan dolayı heyecanlıyız” ifadeleri söyleniyor. Oldukça verimli olan şarj cihazının %97 seviyesinde bir şarj verimliliği sağladığı ve anormal akım veya voltaj tespitinde kendisini otomatik olarak kapattığı ifade ediliyor. Bakalım bu yeni seri beklenildiği gibi şarj noktasında öne çıkacak mı göreceğiz.


Twitter'da 'Konuma göre içerik' dönemi başlıyorTwitter'da 'Konuma göre içerik' dönemi başlıyor
LİDAR kameralı iPhone 12 geliyorLİDAR kameralı iPhone 12 geliyor

PAYLAŞ