OnePlus 7T’nin etkileyici teknik özellikleri - Haberler - indir.com

OnePlus 7T’nin etkileyici teknik özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 15:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son dönemin gündeme oldukça fazla gelen modeli OnePlus 7T cihazı hakkında önemli bir detay sızdırıldı. Bir süredir tanıtılması beklenen modeli detayları gelmeye devam ederken, şimdi ise yeni gelişmeleri ortaya çıktı. OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro modelleri yılın en iddialı Android telefonları arasında bulunuyor. Ülkemizde resmi satışı bulunmayan ancak pazarda oldukça öne çıkan bu cihazlar dikkat çekmeye devam ediyor. Bu serinin biraz daha alt konumunda bulunacak olan OnePlus 7T’nin ise bir süredir sızıntıları devam ediyor. Şimdi ise yaşanan sızıntılara göre bu cihazda Snapdragon 855 Plus işlemcisini göreceğiz. 8 GB RAM belleğine sahip olacak olan bu modelde 128 GB ve 256 GB olarak iki farklı depolama seçeneği karşımıza çıkacak.

OnePlus 7T Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

Cihazın beklenen bir başka özelliği ise güçlü ekranı olacak. Öyle ki 6.55 inçlik 2K Super AMOLED bir panelin bu cihazda bulunması bekleniyor. Ayrıca bu panel 90 Hz yenileme hızı ile öne çıkıyor. Modelin ön yüzeyinde 16 megapiksel değere sahip bir kamera görüyoruz. Arka tarafta ise 48 megapiksel + 16 megapiksel + 12 megapiksel olmak üzere üçlü kamera sistemini görüyoruz. 3800 mAh’lik pil değerine sahip olacak olan 7T Pro modeli oldukça merak ediliyor. Beklenen göre damla çentikli bir yapıya sahip olacak olan bu cihazın kamera modülü arka yüzeyde yuvarlak bir yapıda bulunuyor. Parmak izi sensörü ekrana entegre olması beklenen cihazda kulaklık girişi yer almayacak.

USB-C bağlantı biriminin bulunması beklenilen model kutu içerisinden Android 10 ile çıkış yapacak. Cihazın yüksek bir ihtimalle resmi olarak ülkemizde satışı beklenmiyor. Ancak çeşitli satış kanalları üzerinden pasaport kayıtlı olarak cihaz tedarik edilebilecek. Bakalım cihaz nasıl bir fiyat etiketinden satışa çıkacak göreceğiz.  


OnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktıOnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı
OnePlus'tan yıl içerisinde yeni bir telefon geliyorOnePlus'tan yıl içerisinde yeni bir telefon geliyor

PAYLAŞ