OnePlus 7T ve 7T Pro'nun teknik özellikleri - Haberler - indir.com

OnePlus 7T ve 7T Pro'nun teknik özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-15 10:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu dünyasının Android tarafında başarılı bir noktada yer alan OnePlus şirketi tarafından üretilen ve 7T Pro adlı akıllı cihazların donanımsal özellikleri uzun bir beklentinin ardından ortaya çıktı. Sadece bir kaç özellik dışında cihazların özellikleri birbirine benzerlik gösteriyor. Akıllı cep telefonu dünyası bildiğiniz üzere son zamanlarda oldukça hareketli günler geçiriyor. Şöyle ki iPhone 11 adlı akıllı cihazın tanıtım videosu ve Pixel 4'e dair de ortaya çıkan diğer bilgiler teknoloji severlerin dikkatini çekiyor olsa da piyasanın önemli ürünleri arasında yer alan OnePlus 7T ve 7T Pro adlı akıllı cihazlar da gündemi meşgul edecek düzeyde içeriklere sahiptir. Söz konusu bu akıllı cihaz hakkında her geçen gün çok daha farklı bilgiler ile karşılaşıyoruz. 

OnePlus 7T ve 7T Pro adlı akıllı cihazlara dair daha önce ortaya çıkan bilgilere baktığımızda, cihazlarda Snapdragon 855+ işlemci sisteminin kullandığı bilgisi şu an için örtüşüyor. Yeni çıkan bilgiler arasında 7T Pro'nun bataryasının 7 Pro'ya göre biraz daha büyük olduğunu da görüyoruz. 

OnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıOnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

OnePlus 7T'nin özellikleri 

Piyasanın önemli noktasında yer alan OnePlus 7T adlı akıllı cihaz 6,55 inç, 2400x1080, Fluid AMOLED, 90 Hz, HDR10+ özellikleri üzerine kurulmuş olup, söz konusu cihaz gücünü Snapdragon 855+ işlemci sisteminden alırken 7 nm işlem süresine sahiptir. Cihazda grafiksel açıdan Adreno 640 adlı ürün kullanılırken cihazın bellek kısmında ise karşımıza 8 GB ve depolama olarak da 128 GB ya da 256 GB bir alan görüyoruz. Oldukça önemli bir noktada yer alan OnePlus 7T adlı akıllı cihazın arka kamera kısmında karşımıza 48 MP ana kamera, 12 MP telefoto lens, 16 MP 120 derece ultra geniş açılı kamera sistemi çıkıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın ön kamera kısmında ise 16 MP'lik bir kamera düzeni ile karşılaşıyoruz. Ekrana gömülü parmak izi okuyucu üzerine kurulan OnePlus 7T'de 3.800 mAh batarya kapasitesine sahip olurken bununla beraber cihazın hızlı şarj olma özelliği de mevcuttur. Tüm bu özelliklere ilaveten Android 10 bazlı OxygenOS işletim sistemi de cihazda yer alıyor. 

OnePlus 7T Pro'nun özellikleri

OnePlus 7T Pro adlı akıllı cihaz 6,65 inç, 3100x1440, 90 Hz, Fluid AMOLED, HDR10+ ekran özelliğine sahip olurken Snapdragon 855 işlemci sistemi cihaza güç veriyor. 8 GB bellek alanı ve 256 GB depolama alanına sahip olan bu akıllı cep telefonun arka kamera kısmında 48 MP ana kamera, 8 MP telefoto lens, 16 MP 120 derece ultra geniş açılı lens ile karşı karşıya geliyoruz. Cihazın ön kamera kısmında ise 16 MP'lik bir kamera sistemi vardır. Ekrana gömülü parmak izi sensör sistemine sahip olan OnePlus 7T Pro, 4.085 mAh batarya özelliğine sahip olurken bununla beraber bu cihaz hızlı şarj özelliği ile de geliştirilmiştir. Cihazın işletim sistemi kısmında ise Android 10 bazlı OxygenOS ile karşılaşıyoruz. 

Cihaz hakkında ortaya çıkan bilgilere baktığımızda arka kamera, batarya ve ekran boyutu haricinde çok farklı özellikler ile karşılaşmıyoruz. 


OnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktıOnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı
OnePlus 7T’nin etkileyici teknik özellikleriOnePlus 7T’nin etkileyici teknik özellikleri

PAYLAŞ