OnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-05 15:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren OnePlus, pazara çıktığı cihazları kısa aralıklarda güncelleyerek kullanıcılarının ihtiyaçlarını ön planda tutuyor. Bildiğiniz üzere şirket OnePlus 3, OnePlus 5 ve OnePlus 6 modellerini piyasaya sunduktan altı oy sonra cihazlarını bir üst sürümle güncellemişti. Şirket ardından cihazların “T” markasını da kullanıcıya tanıtmış ve büyük bir ilgi görmüştü. Şirket şimdide bu cihazların daha gelişmiş olduğu “T-” markaları pazara tanıtmak için kolları sıvadı. İddialara göre marka yeni akıllı telefonu olan OnePlus 7T Pro’yu yakın zamanda tanıtacak. 

Gelen sızıntılara göre marka OnePlus 7T ve Oneplus 7T Pro’yu bu senenin sonuna kadar tanıtacak. Yeni cihazlarda kullanıcıları nasıl yeniliklerin beklediğine dair ise henüz bir sızıntı elimize ulaşmasa da, yeni cihazlarda en yüksek özelliğin cihazların sahip olduğu işlemci olması beklendiği biliniyor. 

OnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli OlduOnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli Oldu

OnePlus 7T ve 7T Pro gelişmiş işlemciyle gelebilir 

Bildiğiniz üzere marka orijinal OnePlus 3T’nin işlemcisini Snapdragon 820'den Snapdragon 821’le değiştirmişti. Ancak OnePlus 5T ve OnePlus 6T’nin de aynı işlemciye sahip olması kullanıcı beklentilerini karşılamamıştı. Bunun nedeni ise OnePlus’ın pazara en seri akıllı telefon sunan markalar arasında yer almasından kaynaklanıyor. Çünkü marka yeni cihazlarını piyasaya tanıttığı sırada Qualcomm henüz yeni bir işlemciyi pazara çıkarmamıştı. Ancak bildiğiniz üzere Qualcomm Snapdragon 855’i bir süre önce pazara çıkardı. OnePlus’ın bir önceki serisi olan OnePlus 7 ve OnePlus 7T’de Snapdragon 855’ni kullanması, markanın yeni cihazlarında da aynı güçlü işlemciyi kullanacak olması ihtimalini neredeyse kesinleştiriyor. 

Merakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler Geldi

OnePlus 7T Pro ile ilgili olarak, Çin’in sosyal ağı olan Weibo’da yayınlanan fotoğraflar cihazın tasarımı hakkında da bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. OnePlus 7T Pro’da en dikkat çeken tasarım özelliği ise, markanın cihazında bir kez daha çentiksiz ekran kullanmasının yanı sıra ekranın geniş ve kavisli bir yapıya sahip olmadı. Ancak buda akıllara ekran içi bir ön kamera olup olmayacağı sorusunu düşürüyor. OnePlus’ın popup kamerayla yola devam etmesi bir yenilik olmayacağından markanın kullanıcılarına bu konuda bir yenilik sunması bekleniyor. 

İlk 3 kemeralı OnePlus telefonlar geliyor 

iPhone X ve OnePlus 6 Karşı Karşıya Geldi

Akıllı telefon pazarında rekabetini sürdürmek isteyen OnePlus, yeni cihazlarında ekran gövde oranını da azaltan yeni güncellemelerle kullanıcı karşısına çıkabilir. OnePlus 7T Pro’nun arka kısmını incelediğimizde ise kullanıcıları ilk kez üç kameralı bir OnePlus cihazın beklediği ortaya çıkıyor. 

Yüksek donanım özelliklerine sahip olarak pazara giriş yapacak olan  OnePlus 7T Pro’nun 12 GB RAM ve 512 GB dahili hafızaya da sahip olman versiyonlarının bulunması beklentiler arasında yer alıyor. 

OnePlus’ın önceki lansman tarihleri göz önünde bulundurulduğunda markanın yeni cihazlarını 29 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında tanıtması bekleniyor. Bunun yanı sıra eski cihazlarına göre fiyat etiketinde 20-30 dolar bir artış olması beklenen OnePlus 7T Pro’nun 699 dolardan, OnePlus 7T’nin ise 579’dan pazara çıkması bekleniyor. 


OnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıOnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı
OnePlus Kullanıcılarına Rastgele Bildirim GönderiyorOnePlus Kullanıcılarına Rastgele Bildirim Gönderiyor

PAYLAŞ