OnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - Haberler - indir.com

OnePlus 7T Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-01 11:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’un yeni amiral gemisi modeli olan OnePlus 7T Pro modelinin 2019’un sonlarına doğru çıkış yapması bekleniyor. Durum böyle olunca cihaza dair birçok bilgi şimdiden ortaya çıkmaya başladı. OnePlus 7T Pro için ortaya çıkan bilgiler henüz kesin olmazken, birçok iddia ve sızıntı olduğunu söyleyebiliriz. Bu detaylara geçecek olursak başlıca olarak modelde 90 Hz bir ekranın yer alması ve OnePlus 7 Pro serisine göre daha iyi donanım özellikleri ile daha iyi bir tasarımla gelmesi bekleniyor. Bu noktada 7T serisinde önceki 7 serisinde olduğu gibi Snapdragon 855 işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Asıl farkların ise tasarım ve yazılım ile beraber çentiksiz ekran tarafında olması bekleniyor.

OnePlus 7T Özellikleri

OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!

OnePlus gibi Çinli telefon üreticisi olan Oppo, ekran altı kamera teknolojisini tüm dünyaya tanıtmıştı. OnePlus 7 ve One Plus 7 Pro modelleri çentikli bir yapıda gelmişti. Bu noktada ise 7T ve 7T Pro modelleri çentiksiz oldukları için ekran altı kamera ile gelmesine olası gözüyle bakılıyor. Şirketin kullanıcı deneyimi, donanım ve minimalist tasarımlarda dikkatli çalışması beklenirken, yıl sonuna doğru Apple TV platformuna rakip olaran OnePlus TV servisinin duyurulması bekleniyor.

  • OnePlus 6T, 29 Ekim'de açıklandı, 1 Kasım 2018'de çıktı
  • OnePlus 5T, 16 Kasım'da açıklandı, 21 Kasım 2017'de çıktı
  • OnePlus 3T, 15 Kasım'da açıklandı, 22 Kasım 2016'da çıktı

OnePlus 7T serisinin ise yüksek bir ihtimalle 29 Ekim tarihinde duyurusu ve 1 Kasım 2019’da ise çıkışı olarak tahmin ediliyor. Yeni OnePlus 7T modelinin Pro modeline göre daha pahalı olması bekleniyor. Bu noktada OnePlus 7T’nin OnePlus 7 ile aynı fiyat seviyesinde ve Pro modelinin ise 700 dolar seviyelerinde olması bekleniyor.  


OnePlus 7'nin Tanıtım Tarihi Belli OlduOnePlus 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu
OnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli OlduOnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ