OnePlus 7T Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

OnePlus 7T Pro özellikleri ve fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 15:34:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

OnePlus 7T Pro alıcı karşısına muhteşem özelliklerle çıkmaya hazırlanıyor. Ailenin bir önceki Pro üyesi olan OnePlus 7 Pro’nun özelliklerini bozmadan daha yetenekli bir yapıda pazara giriş yapmak için hazırlanan OnePlus 7T Pro’nun çerçevesiz tasarımı da oldukça dikkat çekici.

Ailenin en yeni üyesi olan OnePlus 7T Pro, OnePlus 7 Pro’nun donanım özelliklerine sahip. Cihazlar arasındaki en büyük fark ise otomatik odaklanma modu. Çerçevesiz tasarımıyla oldukça şık bir görünüme sahip olan OnePlus 7T Pro OnePlus’ın pop up adını verdiği açılabilir kamera sistemine sahip. Bunun yanı sıra OnePlus 7T Pro’daki en dikkat çekici özelliklerden biri de cihazın bir kulaklık girişine sahip olmaması ve kutusundan da herhangi bir kulaklık girişi aparatıyla çıkmaması. Alüminyum kenarlarıyla ince bir duruşa sahip olan OnePlus 7T Pro’nun mikrofonu alt kısımda hoparlörü ise üst kısımda yer alıyor.

Galaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırmasıGalaxy Note 10 Plus, Galaxy S10 Plus, iPhone Xs Max, P30 Pro ve OnePlus 7 Pro pil testi karşılaştırması

OnePlus 7T Pro özellikleri ve fiyatı

6.67 inçlik bir ekrana sahip olan OnePlus 7T Pro 2340 X 1080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip ve AMOLED ekran teknolojisine sahip. 90 Hz ekran yenişeme hızına sahip olan OnePlus 7T Pro oyuncu odaklı bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Ekranda Gorilla Glass teknolojisine sahip olan OnePlus’ın parmak izi sensörü de ekrana entegre edilmiş.

OnePlus 7T ve 7T Pro'nun teknik özellikleri

Gücünü Qualcomm Snapdragon 855+ işlemci yongasından olan OnePlus 7T Pro 2,96 GHz hızına sahip işlemciye sahip. Adreno 640 GPU ile grafik açısından oldukça başarılı olan OnePlus 7T Pro sahip olduğu bu özelliklerle kullanıcılarına yüzde 15 daha yüksek performans sunuyor.

8 GB RAM ve 12 GB RAM gibi iki farklı versiyonu bulunan OnePlus 7T Pro’nun her iki versiyon uda 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Ancak eğer oyun oynamayı seviyor ve PUGB gibi oyunların yanı sıra yüksek sistem gereksinimlerine sahip oyunları tercih ediyorsanız bu durumda McLaren versiyonu adını alan 12 GB RAM desteğine sahip olan modeli tercih etmenizde fayda var.

Arka panelinde üçlü kamera sistemine sahip olan OnePlus 7T Pro Sony IMX 586 kamerasının özel lensini taşıyor. Ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan OnePlus 7T Pro’ya 3x optik zoom özelliğine sahip olan bir telefoto lensi 117 derecelik 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ultra geniş açılı bir lensi eşlik ediyor. Ön ekranında ise 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir selfie kamerasıyla kullanıcılarına merhaba diyen OnePlus 7T Pro, hem ön kameralarında, hem de arka kameralarında otomatik odaklanma özelliğine sahip.

OnePlus 7T’nin etkileyici teknik özellikleri

Kamera sisteminde UltraShot Engine isimli sistemi sayesinde HDR+ ve süper çözünürlükte görüntüler yakalama yeteneğine sahip. Fotoğrafları ardı ardına çekerek en iyi görüntüleri birleştirme tekniği olan süper çözünürlük kullanıcıların daha kaliteli ve daha net kareler elde etmesini sağlıyor. Kamera özellikleri açısından kullanıcıların beklentisini fazlasıyla karşılayacak olan OnePlus 7T Pro güçlü bataryasıyla da dikkat çekiyor.

4080 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan OnePlus 7T Pro, markanın Warp Cjharge olarak adlandırdığı 30W’luk hızlı şarj desteğine sahip. 17 Ekim’de pazara çıkacak OnePlus 7T Pro’nun 8 GB RAM desteğine sahip versiyonu 759 Euro, 12 GB RAM desteğine sahip McLaren versiyonu ise 859 Euro fiyat etiketine sahip.


OnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktıOnePlus 7T Pro'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı
OnePlus'tan yıl içerisinde yeni bir telefon geliyorOnePlus'tan yıl içerisinde yeni bir telefon geliyor

PAYLAŞ