OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak! - Haberler - indir.com

OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 12:51:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi OnePlus, piyasaya biri T versiyon biri ise normal versiyon olarak iki yeni modelini sunmaya hazırlanıyor. Son olarak sızıntılara göre OnePlus 7 serisinin üç farklı versiyon ile gelebileceği konuşuluyordu. Ancak şirketin 2016 yılından beri sürdürmüş olduğu bu geleneğini bozması bekleniyor. Lansmana çok az bir zaman kala serinin güçlü amiral gemisi modeli olan OnePlus 7 Pro cihazının bazı detayları ve özellikleri ortaya çıktı. Son detaylara göre sadece amiral gemisi modelin özellikleri değil üç farklı versiyon ile gelecek OnePlus 7 serisine dair diğer detaylar da ortaya çıkmış durumda. Yüksek doğruluk oranla sızıntı haberi sunan Ishan Agarwal tarafından OnePlus 7, One Plus 7 Pro ve OnePlus 7 Pro 5G modellerini yeni seride göreceğiz.

OnePlus 7 serisi 3 model ile geliyor

Merakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler GeldiMerakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler Geldi

Standart olan modelin GM1901 /03/05 model numarasına sahip olacağı ve Pro versiyonunu ise GM1911/13/15/17 model numarası bulunacak. Son olarak 7 Pro 5G cihazında ise GM1920 model numarasını göreceğiz. OnePlus 7 Pro modeline dair ortaya çıkan bazı fotoğraflar cihazın teknik özelliklerine dair bazı detaylarını sunmuştu. İşlemci tarafında Snapdragon 855 modeli ile gelecek olan modelde 8 GB RAM bulunması bekleniyor. 6.67 inç bir kavisli ekranı bulunan cihazın üçlü kamera sistemi de bulunacak. Çentiksiz yapıyla gelecek olan 7 Pro modeli 48 megapiksellik bir ana kamera haricinde 16 megapiksel ve 8 megapiksel olarak toplamda 3 kamera ile karşımıza gelecek.

Bu söz konusu yeni OnePlus 7 serisinin henüz ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Fakat tahminlere göre Mayıs ayı döneminde tanıtılması bekleniyor ve tanıtım sonrasında ise satış mağazalarında yerini alması bekleniyor. Başlangıç fiyatlarında ise 600 dolar seviyelerinde bir etiketi göreceğiz.  


OnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha GörüntülendiOnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha Görüntülendi
OnePlus 7 Pro sızdırıldı!OnePlus 7 Pro sızdırıldı!

PAYLAŞ