OnePlus 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

OnePlus 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi OnePlus’un başarılı ve iddialı modelleri arasında bir yenisi daha ekleniyor. Gelen yeni bilgilere göre şirketin yeni amiral gemisinin çok yakında tanıtılması bekleniyor. Çinli marka OnePlus, son olarak geçtiğimiz yılın Mayıs ayı döneminde son güçlü cihazı olan OnePlus 6 serisini tanıtmıştı. Hem tasarımı hem de sahip olduğu donanım özellikleri ile oldukça beğeni toplayan OnePlus 6, şirketin ayrıca gelmiş geçmiş en pahalı telefonu olma konumunda da bulunmuştu.

OnePlus 7 Pro Yakında Geliyor

OnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha GörüntülendiOnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha Görüntülendi

Twitter’daki duyumları ile bilinen isim Ishan Agarwal tarafından OnePlus 6’nın geçtiğimiz Mayıs ayı ile beraber duyurulmasından ötürü yeni modelin ise Mayıs ayında lanse edilmesini beklediğini paylaştı. Buna göre OnePlus 7 modelini önümüzdeki ay içerisinde resmi olarak lanse edilmiş görebiliriz. Twitter hesabından yapmış olduğu tweet ile beraber de kesin bir tarih açıklayan Agarwal, OnePlus’un yeni amiral gemisi modeli OnePlus 7 cihazını 14 Mayıs tarihinde global olarak duyuracağını ifade etti.

Verilen bu tarihe göre tanıtıma tam 1 ay kalırken, OnePlus kullanıcıları bir hayli heycanlanmış durumda. Model büyük bir ihtimalle OnePlus 7, OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7 Pro 5G olarak üç farklı versiyona sahip olarak gelecek. Henüz bu üç cihaza dair bir teknik özellik detayı belli olmazken, yüksek bir ihtimalle gelişmiş üçlü kamera yapısı ve güçlü donanım özelliklerinin sunulması bekleniyor. Beklenen özelliklere baktığımız zaman Snapdragon 855 işlemcisi ile beraber 12 GB RAM belleğinin bulunması bekleniyor. 6.5 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olan cihazda 128 GB dahili depolama göreceğiz. Üçlü kamera sistemi tarafında ise 40 megapiksellik kameraya ek olarak 20+16 megapiksel olarak kamera değerleri bizleri karşılayacak.

Android Pie işletim sistemi ile kutudan çıkacak model 4000 mAh’lik bir pile sahip olacak.


OnePlus 7 Pro sızdırıldı!OnePlus 7 Pro sızdırıldı!
OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!

PAYLAŞ