OnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha Görüntülendi - Haberler - indir.com

OnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha Görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 15:35:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son zamanlarda akıllı cep telefonu piyasası her zamankinden çok daha zengin bir dönem geçirdi. Özellikle Şubat ayında gerçekleşen dünyaca ünlü MWC etkinliğinde birbirinden farklı akıllı cihazlar ve hatta katlanabilir akıllı cep telefonları ile karşı karşıya gelmiştik. Üstelik bu cihazların özellikleri de de her zamankinden çok daha sıradışıdır. Dünyanın teknoloji devleri Samsung, LG ve Sony gibi markaların yepyeni amiral gemileri ile karşı karşıya gelmiştik. Bu akıllı cihazlar piyasaya girdiği günden beri büyük bir ilgi ile karşılaşmıştı. Şimdi bunların ardından yeni akıllı cihazlar da heyecanla beklenir oldu. Henüz resmiyet kazanmayan fakat yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Huawei P30 ve OnePlus 7'de meraklı gözleri üzerine çekmeyi başardı. 

Her geçen gün bir yenisi ile karşı karşıya geldiğiniz akıllı cep telefonu piyasasında şimdi ise gözler OnePlus 7'nin üzerinde. Bir kaç gün öne piyasaya düşen OnePlus 7 hakkındaki sızıntılar teknoloji severleri daha da meraklandırıyor. Elde edilen bilgiler derlendiği taktirde yakın zamanda piyasaya sürülecek olan OnePlus 7 akıllı cihazında bulunması beklenen muhtemel özellikleri ve aynı zamanda tasarımı hakkında somut ipuçları sunuyor. Şimdi ise sızıntıların arasına Çin'li popüler sosyal medya ağı olan Webio üzerinde yayınlanan bir fotoğraf eklendi. Elde edilen bu fotoğraf sayesinde OnePlus 7'nin en önemli özelliklerinden birini net olarak görebiliyoruz. 

Merakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler GeldiMerakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler Geldi

OnePlus 7 Otomatik Kamera İle Geliyor

Satışa sunulan akıllı cihazların ardından gözler şimdi de yakın zamanda gelecek olan akıllı cihazlara çevrildi. Son zamanların en çok dikkat çeken özelliklerine sahip olan akıllı cihazlardan biri olarak karşımıza çıkan OnePlus 7 gücünü Snapdragon 855 işlemci sistemine sahip olacak. Bununla beraber aynı zamanda cihazın en önemli özelliklerinden biri de elbette ki otomatik bir şekilde açılıp kapanan ön kamerasıdır. Piyasada yer alan diğer akıllı cep telefonlara göre çok daha sıra dışı bir kamera sistemine sahip olan OnePlus 7 şimdiden gözleri üzerine topluyor. Yakın zamanda cihazın tasarımını ortaya çıkaran bir takım görüntüler ile karşı karşıya gelmiştik. Şimdi bunlara bir tanesi eklenmiş olup kameranın görüntüsünü ta olarak sundu. Piyasada yer alan fotoğrafa baktığımız da kamera mekanizmasının açık halini görüyoruz. Son derece gelişmiş teknoloji doğrultusunda tasarlanan OnePlus 7'nin ön kamerasının tasarımının oldukça şık bir şekilde tasarlandığı görülüyor.

Kamera konusunda bizlere net görüntü sunan bu fotoğrafın gerçekliği hakkında çeşitli çelişkiler bulunmuyor değil. Piyasaya sızdırılan bu fotoğrafın OnePlus 6T'nin üzerinde yapılan oynamalar sonucunda ortaya çıktığı iddia ediliyor. Fotoğrafta yer alan cihazın sağ kenarında bulunan butona baktığımız taktirde bu iddiaların doğru olabileceği değerlendiriliyor. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda ve en önemlisi  OnePlus CEO’su Pete Lau’nun da Weibo hesabı üzerinden fotoğrafların sahte olduğunu iddia eden yorumlar paylaşması oluyor. Merakla beklenen OnePlus 7'nin kesin olarak hangi tarihte aramıza katılacağı hakkında bir bilgi yok. Fakat buna rağmen OnePlus tarafından bugüne kadar yapılan açıklamalardan cihazın Mayıs ayında aramıza katılacağı anlaşılıyor. 

 


OnePlus Ödüllü Yarışma DüzenliyorOnePlus Ödüllü Yarışma Düzenliyor
OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  

PAYLAŞ