OnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde Olacak - Haberler - indir.com

OnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi OnePlus, son zamanlarda sunmuş olduğu amiral gemisi modeller ile pazarda rakipleri ile kıyasıya bir rekabete girmeye devam ediyor. Son olarak şirketten OnePlus 6T modelini görmüştük. Tasarımı ile dikkat çeken OnePlus 6T modeli sonrasında şirketin OnePlus 7 model serisinde kullanacağı tasarım konseptleri ortaya çıkmaya başladı. Galaxy S10 modelinde kullanılması beklenilen delikli ekran tasarımının OnePlus 7 modelinde de yer alması bekleniyor. 2018 yılı ekran tasarımları noktasında çentikli bir yıl olarak geçmişti. Ancak 2019 ile beraber başta Güney Koreli üretici Samsung olmak üzere birçok markadan yenilikçi tasarımlar görmeye başlayabiliriz. Tasarım konusunda bir savaş başlarken bu noktada bu yıl Samsung’un arkasından gidileceğe benziyor.

OnePlus 7 ve Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza ÇıkacakSamsung Galaxy S10, Dokuz Renk Seçeneği İle Karşımıza Çıkacak

2018’de çentikli ekran serisini başlatan Apple’ın peşinden gidilmişti. 2018’de OnePlus 6 ve 6T modelleri ile pazarda ses getiren şirket çentikli ve su damlası olarak adlandırılan küçük bir çentik yapısını cihazlarında kullanmıştı. Ancak Galaxy S10 ile beraber Samsung’dan Infinity Display olarak tamamen sonsuz ekrana sahip bir cihaz beklenirken aynı bekleyiş OnePlus 7 içinde ortaya çıktı. OnePlus’un yeni amiral gemisi ile beraber çentikli ekran ve damla tasarımı haricinde tıpkı Samsung’un kullanmasını beklediğimiz delikli ekran ile gelmesi bekleniyor. Bu noktada ekran sensörleri, ön kamera ve parmak izi okuyucuları ekran altına gömülü olarak yer alacak.

2019 ile beraber özellikle Android pazarında birbirinden iddialı tasarımlara sahip modeller göreceğiz. Bu noktada çentikli ekranların tamamen ortadan kalkıp cihazların delikli ekrana sahip olarak geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bakalım yeni yıl ile beraber hangi şirket amiral gemisi modellerinde kullanacakları donanım ve tasarım detayları ile ön plana çıkacak göreceğiz. Şimdiden Samsung’un en büyük rakiplerinden birisi OnePlus olarak gözüküyor diyebiliriz.  


İşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konseptiİşte Çerçevesiz Ekranlı Galaxy S10 Konsepti

PAYLAŞ