OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?   - Haberler - indir.com

OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 14:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

OnePlus tarafından yapılan yeni açıklamalarda OnePlus 7 modelinde yer alacak şarj sistemi ile ilgili detaylar aktarıldı. İşte detaylar.

Çentiksiz ve açılabilir kameralı tasarımıyla OnePlus 7 ortaya çıktı

OnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde OlacakOnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde Olacak

OnePlus tarafından yapılan açıklamalarda OnePlus 7 modelinde kablosuz şarj özelliğinin olmayacağı belirtildi. Bu konuda kablosuz şarj sistemlerini çok daha aşağıda olarak tanımlayan ve kendi şarj sistemini daha üstün gören OnePlus’ın açıklamaları dikkat çekerken yeni model ile ilgili şarj konusu da bu açıklamalarla netleşmiş oldu.

OnePlus 7’de klasik şarj olacak

OnePlus 7 ile ilgili açıklamalar yapan şirket CEO’su Pete Lau kablolu şarjın kablosuz şarja göre çok daha iyi olduğunu ve bu nedenle de böyle bir karar aldıklarını duyurdu.  “OnePlus şarjı en iyilerden biri. Kablosuz şarj çok daha aşağı seviyede.” diyerek bu konudaki düşüncelerini dile getiren CEO, aynı zamanda kablosuz şarj için de çalışmalara devam edildiğini söyledi.

OnePlus tarafından alınan bu karar sonrasında uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmeler de oldukça dikkat çekici. Zira kablosuz şarj sırasında telefonların fazla ısınması, şu anda OnePlus için en büyük tehlikelerden birisi olarak görülüyor. Bu nedenle de kablosuz şarj çok fazla tercih edilmiyor. 

OnePlus 7 özellikleri neler olacak?



PAYLAŞ