OnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

OnePlus 7 Pro'nun Lansman Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 15:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cihaz sektöründe parlak süreçler geçirdiğimiz şu günlerde yakın zamanda yeni bir akıllı cep telefonu ile karşı karşıya geleceğiz. OnePlus tarafından üretilen OnePlus 7 serisi hakkında uzun zamanda çeşitli bilgiler söz konusuydu. Cihaz hakkında yürütülen hazırlıklar hakkında çıkan haberler son günlerde biraz daha artmıştı. OnePlus 7 serisi de gerek akıllı cihaz piyasasında gerek tüketici kitle tarafında dikkat çeken ürünlerdi. Bu bilgilerin arasında özellikle de OnePlus 7 Pro modelli akıllı cihaz hakkında ortaya çıkan sızıntılar görenleri heyecanlandıracak niteliktedir. Uzun süredir OnePlus 7 serisinin ne zaman çıkacağı hakkında birbirinden farklı bilgiler mevcuttu. Sonunda şirket OnePlus 7 ailesinin resmen ne zaman tanıtılacağı hakkında net bir tarih açıklandı. Merakla beklenen OnePlus 7 ailesi, 14 Mayıs tarihinde New York, Londra ve Bangalore'da eş zamanlı bir şekilde gerçekleşecek olan etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Yani ailenin akıllı cihaz sektörüne girmesi çok yakın.

OnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha GörüntülendiOnePlus 7'nin Otomatik Olarak Açılan Ön Kamerası Bir Kez Daha Görüntülendi

OnenPLus 7 serisi çok yakında geliyor

5G bağlantı gücü ve 90 Hz yenileme oranına sahip ekran özelliğine sahip olması beklenen OnePlus 7 Pro modelli akıllı cihaz hakkında geçtiğimiz günlerde çeşitli bilgiler gelmişti. Cihazın ön kamerası hakkında ortaya çıkan bilgiler ise, ön kamera sisteminin özel bir mekanizma doğrultusunda hazırlanan kasa içerisinde geleceği yönünde. Bugüne kadar hakkında çeşitli sızıntı bilgiler ortaya çıkan OnePlus 7'nin çok kısa bir süre sonra resmi olarak tanıtılacak olması tüketici kitleyi heyecanlandıran bilgiler arasında yerini alıyor. 

Ön kamera sisteminin özel bir kasa içerisinde geliyor olması cihazların ekranın çentik sisteminin bulunmamasını sağlamıştır. Akıllı cihaz üretici OnePlus'ın ürettiği akıllı cihazların arkasında üç lensli bir kamera sistemine yer vermesi bekleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda kablosuz şarj desteğinin olmaması ise OnePlus 7 Pro'nun elbette ki en büyük eksikliklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Üst düzey teknoloji doğrultusunda tasarlanmış olması cihazın kablosuz şarj desteğine sahip olması beklentilerini artırmıştı. OnePlus, ürettiği her akıllı cihazı tanıtırken geleneksel işlemler ile hareket ediyordu. Bu sefer de geleneği bozmayan şirket, New York, Londra ve Bangalore’de aynı gün aynı saatte gerçekleşecek olan tanıtım etkinliği için bilet satışlarına yakında başlayacak. 

New York'da gerçekleşecek olan etkinliğin bilet fiyatı 20 dolar şeklindedir, Londra'daki etkinliğin bilet fiyatı ise 16 pound şeklinde planlanmıştır. Çinli akıllı cihaz üreticisi OnePlus, 16 Mayıs'da Çin'de de OnePlus modelli akıllı cihazlarını tanıtıma sunacağı özel bir etkinlik düzenleyecek. Serisinin arasında en dikkat çeken akıllı cihazı ise OnePlus 7 Pro olacak gibi gözüküyor. Etkinlik içerisinde sadece akıllı cihazlar mı olacak yoksa ekstra aksesuarlar da yer alacak mı henüz bilinmiyor. Bu sorular hakkında net bir sonuç elde etmek için 14 Mayıs tarihinde Türkiye tarihi ile 18:00'da başlayacak olan etkinliği beklemek gerekiyor. Üç ülke de de eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan bu etkinlikler şimdiden merak uyandırmayı başarmış olup yakın zamanda OnePlus tarafında canlı günlerin yaşanacağını da ortaya koymuştur.

 


OnePlus 7 Pro sızdırıldı!OnePlus 7 Pro sızdırıldı!
OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!OnePlus 7'nin üç farklı verisyonu olacak!
OnePlus 7'nin Tanıtım Tarihi Belli OlduOnePlus 7'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ