OnePlus 7 Pro sızdırıldı! - Haberler - indir.com

OnePlus 7 Pro sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-10 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı cihaz konusunda oldukça zengin süreçler geçiriyor ve gelecek aylarda da geçirmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor. Yakın zamandır gündemde olan ve adından da sıkça söz ettiren OnePlus 7 modelli akıllı cihaz hakkında yepyeni sızıntılar ile karşı karşıyayız. Çin'in ileri gelen akıllı cihaz üreticilerinden OnePlus, geçtiğimiz aylarda OnePlus 7 modelli hakkında sızıntılar gelmeye başlamıştı.. Şimdilerde ise OnePlus Pro hakkında çeşitli bilgiler ile de karşı karşıyayız. OnePlus her yıl geleneksel olarak iki farklı amiral gemisi piyasaya sürüyor. Bu yıl da aynı politika doğrultusunda ilerleyen akıllı cihaz üretici OnePlus, gelecek aylar içerisinde söz konusu iki farklı amiral gemisini tanıtacak. 

Merakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler GeldiMerakla Beklenen OnePlus 7'den İlk Görüntüler Geldi

OnePlus 7 Pro hakkında merak edilenler

Uzun süredir gerek tasarımı gerek özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Çinli akıllı cihaz üreticisinin OnePlus 7 modelli akıllı cihazının OnePlus 7 Pro modelli akıllı cihazı yakın zaman içerisinde piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz ayları incelediğimiz taktirde OnePlus markalı iki akıllı cihaz hakkında birbirinden farklı bilgiler gündeme gelmişti. Çentiksiz bir tasarım ile gelmesi beklenen OnePlus 7, yepyeni özellikleri bulunan OnePlus 7 Pro ile karşımıza çıkıyor. İki farklı görselin sızdırılması üzerine çeşitli bilgiler elde ettiğimiz akıllı cihaz, görünen o ki son derece şık bir tasarım ile gelecek. 

Kavisli bir yapıya sahip olacağı düşünülen OnePlus 7 Pro modelli akıllı cihaz, 6,67 inç büyüklüğündeki Super Optic ekran özelliğine sahip olacak. Çinli akıllı cihaz üreticisi OnePlus şirketi tarafından üretilen OnePlus 7 Pro modelli akıllı cihaz gücünü Snapdragon 855 işlemci sisteminden alacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelen bu kusursuz amiral gemisi kullanıcılarına zarif bir kullanım sunuyor. 

Cihazın arka kısmında üçlü bir kamera sistemi yer alacak, bu sayede de kullanıcılar fotoğraf çekme konusunda da oldukça başarılı bir hizmet ile karşı karşıya gelecekler. Kameralar, 48 Megapiksel, 16 Megapiksel ve 8 Megapiksellik özellikleri doğrultusunda geliyor. GM1915 model numaralı akıllı telefonda Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olacak. OnePlus 7 Pro modelli akıllı cihazın ön kamerası hakkında detaylı bir bilgi söz konusu değilken daha önce gündeme düşen sızıntı bilgilere göre ön kameranın açılıp kapanan bir mekanizma doğrultusunda geleceği düşünülüyor. Bu sistem sayesinde tam ekran kullanımına sahip olacağı düşünülen akıllı cihazın herhangi bir çentik ya da kamera deliğine sahip olmayacağı düşünülüyor.

Yani OnePlus 7 Pro son derece kullanışlı bir ekran sunarak fonksiyonel özelliklere sahip olacak. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde yakın zamanda tanıtılması beklenen OnePlus modelli yeni akıllı cihazlar sürprizler ile dolu olacak. Gelişmiş düzeyde özellikleri ve donanımsal yapısı ile şimdiden merak uyandıran bu akıllı cihazların yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Cihazları fiyat bilgisi hakkında henüz kesin bir bilgi söz konusu değildir. Şu an için elde edilen bilgiler bunlar ile kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler ile karşı karşıya geleceğiz. 


OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  OnePlus 7’de kablosuz şarj olacak mı?  
OnePlus 7 özellikleri neler olacak?OnePlus 7 özellikleri neler olacak?
Çentiksiz ve açılabilir kameralı tasarımıyla OnePlus 7 ortaya çıktıÇentiksiz ve açılabilir kameralı tasarımıyla OnePlus 7 ortaya çıktı

PAYLAŞ