OnePlus 7 özellikleri neler olacak? - Haberler - indir.com

OnePlus 7 özellikleri neler olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-14 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

OnePlus’ın yeni modeli olacak OnePlus 7 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.  İşte cihaz ile ilgili detaylar.

OnePlus tarafından piyasaya son olarak iki ay önce OnePlus 6T sunulmuştu. Bu modelin ardından markanın yeni modeli olacak OnePlus 7 için ise sızıntılar şimdiden gelmeye başladı. Marka, yarattığı modellerle kendi sadık kullanıcı kitlesini oluşturmayı başarırken, yeni modellerle birlikte arttığı özellikler kullanıcıların dikkatini oldukça çekiyor. Bu kapsamda OnePlus 7 modelinin markanın bugüne kadarki en iyi model olacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

OnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde OlacakOnePlus 7'de Kamera Ekran İçinde Olacak

10 GB RAM'li OnePlus 6T Tanıtıldı

OnePlus 7 yeni sızıntılar ne?

OnePlus 7 olduğu iddia edilen yeni cihazlar piyasaya dolaşmaya başlarken cihaza ait teknik detaylar dahi paylaşılıyor. Yapılan sızdırmalar göre OnePlus 7’nin en dikkat çeken özelliği çentikli olmaması. Öyle ki hem OnePlus 6 modelinde hem de OnePlus 6T modelinde çentikli bir tasarım tercih edilmişti.

Cihazda dikkat çeken bir diğer yenilik ise kameranın da ön panelde gizlenmesi. Kızaklı bir şekilde çıkarılarak kullanılması beklenen OnePlus 7 kamerası, bu özelliğiyle de farklı bir kullanım sağlayacak.

OnePlus 7 diğer özellikleri neler olacak?

Telefonla ilgili ilgili sızdırılan diğer bilgilere göre telefonun sağ kenarında bir kaydırgaç yer alacak. Kırmızı olarak tasarlanan bu bölüm, aynı zamanda telefona ilk bakışta dikkat çekiyor.

Şu ana kadar OnePlus 7 için paylaşılan bu bilgiler, telefonda ciddi değişiklikler yapılacağını gösterirken, yeni model için beklentiler de artıyor.



PAYLAŞ