OnePlus 6T'nin Ne Zaman Çıkacağı Duyuruldu! - Haberler - indir.com

OnePlus 6T'nin Ne Zaman Çıkacağı Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 10:45:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

OnePlus, bir sonraki amiral gemisi telefonun resmi olarak ne zaman tanıtacağını açıkladı. Yeni telefonun gelişi ile ilgi birkaç detay ile OnePlus 6T olarak adlandırıldığını biliyorduk. Ancak şirket telefonun ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamamıştı. Şimdi o bilgiler de elimize ulaştı.

OnePlus 6T'nin Ne Zaman Çıkacağı Duyuruldu!

OnePlus'ın yeni amiral gemisi 30 Ekim tarihinde, New York'ta yerel saate göre 11:00'da gerçekleştirilecek olan bir etkinlikte tanıtılacak. Ayrıca şehirde yaşayanlar bu etkinlik için ücretsiz bir şekilde bilet alabilecek. O tarihler arasında New York'ta olma gibi bir planınız yok ise, resmi OnePlus 6T canlı yayınını resmi olarak izleyerek telefon hakkında diğer önemli detayları öğrenebilirsiniz. OnePlus'ın web sitesinden veya YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

OnePlus 6, Benchmark Testlerde Rakiplerini GeçtiOnePlus 6, Benchmark Testlerde Rakiplerini Geçti

Piyasaya sürülme tarihi yaklaşan telefona dair bazı yorumların yanı sıra en yeni cep telefonu ile ilgili tüm bilgileri öğrenmek için 30 Ekim'deki canlı yayını beklemek zorundayız. Bu tarihte telefonun tüm detaylarını, sahip olduğu özellikleri ve kullanıcılarını ne kadar memnun edebileceğini anlayacağız. Son olarak da OnePlus, yeni amiral gemisinin 3,5 mm'lik kulaklık girişi kaldırılan ilk telefon modeli olacağını ve ekran içi parmak izi okuyucusu ile kullanıcıların karşısına çıkacağını da belirtelim. Telefon gücünü Snapdragon 845 işlemciden alacak. Ayrıca RAM kapasitesi olarak 6 GB belirtilmiş durumda. Depolama kapasitesi konusunda 64 ve 128 GB'lık iki adet seçenek sunan OnePlus, 128 GB kapasiteli modelin RAM miktarının 8 GB olacağını duyurdu. Ekran olarak ise 6.28 inç boyutlu SUPER AMODEL ekran, 1080x2280 piksel çözünürlüğe sahip olacak. TENAA şirketi tarafından sızdırılan bilgiler içerisinde çentikli tasarım olup olmadığı tartışılıyor.

Kamera olarak, arka tarafında iki adet kamera bulunduruyor. Bu kameralar 20MP ve 16MP çözünürlüğe sahip olacak. Ön kısımdaki selfie kamerası ise 16MP'lik bir çözünürlüğe sahip olacak. Kamera konusunda oldukça başarılı iş çıkartan OnePlus, batarya olarak 3300 mAh'lık bir batarya seçmiş. Telefonun özellikleri göz önüne geldiğinde hem işlemci hem de diğer donanımsal özelliklerinin oldukça iyi olduğunu görüyoruz. Telefonun fiyatının ne kadar olacağı bilinmiyor fakat donanımların maliyetlerini tahmin edersek en az 4000 veya 5000 Türk Lirası civarında olabilir.


iPhone X ve OnePlus 6 Karşı Karşıya GeldiiPhone X ve OnePlus 6 Karşı Karşıya Geldi
Meizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli olduMeizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli oldu
OnePlus'tan kablosuz hızlı şarj itirafı!OnePlus'tan kablosuz hızlı şarj itirafı!

PAYLAŞ