OnePlus 6T'nin Güçlü AnTuTu Puanı Gözüktü - Haberler - indir.com

OnePlus 6T'nin Güçlü AnTuTu Puanı Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yılın beklenen akıllı telefon modellerinden olan OnePlus 6T için şimdi ise AnTuTu puanları ortaya çıktı. OnePlus 6T’nin almış olduğu puana baktığımız zaman Android pazarının en güçlü akıllı telefon modeli olacağını söyleyebiliriz. Bu cihaz ayrıca kutu içinden en güncel işletim sistemi sürümü olan Android 9.0 Pie ile çıkış yapacak. Özellikle Ekim ayı Android pazarı için bir hayli hareketli geçmeye devam ediyor. Bu noktada pazarın güçlü isimleri Huawei ve Google gibi üreticilerin yeni amiral gemilerini gördük. Şimdi ise Ekim ayı bitmeden resmi olarak tanıtılması beklenen bir başka model OnePlus 6T cihazı iddialı özelliklere ve performansa sahip olarak gelecek.

OnePlus 6T Özellikleri

Lansmana artık sayılı günler kala model Antutu performans testlerinde ortaya çıktı. OnePlus 6T’nin beklenen özellikleri de sızdırılırken bu noktada alınan puana göre cihazın iyi bir yazılım ve donanım özelliklerine sahip olduğunu görüyoruz. Söz konusu sızıntıya göre OnePlus 6T modelinin 297 bin puan alarak Asus’un oyuncu modeli olan Rog Phone’un hemen ardından en güçlü Android model olarak yerleştiğini görüyoruz. Cihazın bazı belli olan teknik özellikleri de bu test kapsamında belli olmuş oluyor.

Bu noktada cihazda Qualcomm’un en güçlü işlemci modeli olan Snapdragon 845’i bu cihazda göreceğiz. Grafik birimi tarafında Adreno 630 GPU’ya sahip olacak bu modelin iyi bir grafik performansı sunması bekleniyor. Diğer yandan cihazda 8 GB RAM ile beraber 128 GB’lık dahili depolamaları göreceğiz. Ayrıca modelin kutu içinden Android Pie ile çıkması en önemli noktalarından birisi olarak gözüküyor. Model sunmuş olduğu bu özellikler ile pazarda yer alan Xiaomi Mi Mix 3, Huawei Mate 20 Pro ve Galaxy Note 9 gibi cihazlara rakip olabilecek.





PAYLAŞ