OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak! - Haberler - indir.com

OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-02 18:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

OnePlus 6T'nin çıkışına az bir zaman kalmışken hala telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. OnePlus çok yakında yeni bir telefon tanıtacağı bilgisini yalanlamıyor. Ancak söz konusu telefondan gelen sızıntılar göz önüne alındığında çok bir bilgi yoktu. Fakat şimdi OnePlus 6T cihazına yakından bakmayı sağlayacak sızıntılar geldi. 

OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak!

OnePlus 6T'nin tasarımda en çok dikkat çeken ayrıntısı ise çentiği oluyor. Bu çentik diğer çentikli tasarımlara bakıldığında, daha küçük bir şekilde karşımıza çıkıyor. OnePlus 6T sızıntıları parlak ve siyah mat renkle birlikte geldi. OnePlus 6T'nin çentiğine bakıldığında ekranın üst kısmında daha küçük bir çentik görüyoruz. Hatta bu çentiğin büyüklüğü ön kamera ile aynı boyuta getirilmiş.

OnePlus 6 İçin Android P Beta Sürümü YayındaOnePlus 6 İçin Android P Beta Sürümü Yayında

Genel olarak tasarıma bakıldığında diğer cihazlardan ayrılacak bir özelliği bulunmuyor. Oppo'nun geçtiğimiz ağustos ayında piyasaya sürdüğü telefonunun tasarıma çok benziyor. Ne de olsa iki firmada aynı şirketin çatısı altında bulunuyor. Teknik özellikler bakımından çok bir sızıntı görmesek de tasarım konusunda oldukça aydınlatıcı bir sızıntı olduğunu belirtmekte fayda var. Muhtemelen bu cihazda OnePlus 6 gibi Snapdragon 845 işlemciye sahip olacak ve en az 6 GB RAM bulunduracak.

OnePlus, cihazları hakkında bazı değişiklikleri onayladı. Örneğin bu cihazda telefonda kulaklık jakı bulunmayacak. Bu sayede daha büyük boyutlu bir pile sahip olacak. Öte yandan OnePlus, telefonun ekranında dahili parmak izi okuyucusunun bulunacağını da doğruladı. Bu nedenle cihaz arka tarafında herhangi bir sensör barındırmıyor. Karşımıza çıkacak olan bu cihaz muhtemelen Android Pie ile birlikte yüklü gelecek. OnePlus 6 da çoktan Android Pie güncellemesini aldı. OnePlus 6T'nin tarihi açıklanmadı. Fakat her akıllı cihazda olduğu gibi gün geçtikçe bu cihaz hakkında sızıntılar gelmeye devam edebilir. Özellikle donanımların sızıntıları TENAA firması sayesinde ortaya çıkıyor. 

Bu sayede telefonun hem tasarımını hem de donanımsal özelliklerine öğrenebileceğiz. Tabi OnePlus, telefonun çıkacağı tarihi söylemese de bazı bilgileri onaylıyor. Tasarım konusunda sadece çentik farkıyla karşımıza gelecek olan bu cihazın nasıl bir donanımsal özelliği olduğunu merak ediyoruz.


OnePlus 6, Benchmark Testlerde Rakiplerini GeçtiOnePlus 6, Benchmark Testlerde Rakiplerini Geçti
iPhone X ve OnePlus 6 Karşı Karşıya GeldiiPhone X ve OnePlus 6 Karşı Karşıya Geldi
Meizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli olduMeizu 16'nın Xiaomi ve OnePlus'ı kızdıracak Benchmark puanı belli oldu

PAYLAŞ