OnePlus 6T Tanıtıma Az Kala Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 6T Tanıtıma Az Kala Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

2018 başlarında sunmuş olduğu modeller ile dikkat çeken Çinli üretici marka OnePlus cephesinden yenilenmiş amiral gemisi modeline dair yeni detaylar gelmeye başladı. 17 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan OnePlus 6T modelinin su damlası stiline sahip ekran çentiği ve başarılı tasarım detayları ile dikkat çekmesi bekleniyor. Son dönemlerde daha çok orta doğu ve Asya pazarlarına hitap eden üretici marka OnePlus, Huawei’nin büyük rakipleri arasında yer alıyor. Yüksek performans ve donanım özelliklerine sahip modellerini uygun fiyatlı rakamlar ile sunan OnePlus, son olarak OnePlus 6 serisi ile oldukça iyi bir satış ve çıkış yakalamıştı.

Yeni Amiral Gemisi

OnePlus 6T doğrulandıOnePlus 6T doğrulandı

Özellikle yüksek performans ve düşük fiyat politikasını devam ettiren şirket ülkemizde de iyi bir kitleye sahip durumda. Bu kapsamda ürünleri birçok teknoloji mağazasında yer almaya başladı diyebiliriz. Markanın yeni amiral gemisi olacak olan OnePlus 6T cihazı önceki selefi modellere göre teknik anlamda daha güçlendirilmiş bir model olarak karşımıza gelecek. 17 Ekim tarihinde Hindistan’da gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber modelin tüm detaylarını görmüş olacağız. 2018 yılında çıkmış olan çentikli tasarım modellerden olacak olan OnePlus 6T’de su damlası olarak isimlendirilen bir çentik tasarımı göreceği.

Üç boyutlu yüz tarama sistemi ve sensörlerin yer alacağı bu su damlası çentik alanı oldukça minimal olarak tasarlanmış durumda. Ayrıca bu yeni modeli ekrana gömülü parmak izi sensörüne sahip olması da bekleniyor. Yenilenmiş çentik alanı ekran gövde oranının artmasına olanak sağlıyor. Ortaya çıkan görsele göre model 6.4  inçlik ekran boyutuna sahip olacak. Çözünürlük tarafında ise Full HD+ AMOLED bir ekran panelini göreceğiz. Cihaz kamerası ile dikkat çekecekken çift sensörü arkasında barındıracak. Fakat tıpkı Huawei P20 Pro serisi gibi 3 kamera ile gelme iddiaları da yer alıyor.

Rakiplerine göre daha ince bir tasarıma sahip olacak modelin 8 mm kamera çıkıntısı bulunması bekleniyor. Sunmuş olacağı şık tasarım detayları ile Samsung’un Galaxy Note 9 serisi ile rekabet etmesi bekleniyor. Son olarak donanım tarafında ise cihazın 6-8 GB RAM belleği ve Snapdragon 845 çipsetiyle gelmesi bekleniyor. 256 GB’a kadar dahili depolama seçeneği yer alması beklenilen bu modelin tüm detaylarını ve teknik özelliklerini resmi olarak gerçekleşecek etkinlik ile beraber 17 Ekim tarihinde göreceğiz. Cihaz sunacağı fiyat performans oranı ile bu güçlü özelliklere rağmen uçuk bir rakama sahip olmaması bekleniyor.


OnePlus ve Google ortaklığında, yeni bir oyun geliştiriliyorOnePlus ve Google ortaklığında, yeni bir oyun geliştiriliyor

PAYLAŞ