OnePlus 6T Performans Testi Gözüktü - Haberler - indir.com

OnePlus 6T Performans Testi Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 23:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Birçok telefon üreticisi amiral gemisi modellerini pazara sunmuşken, Çinli telefon üreticilerinden hala beklentiler sürüyor. Bu üreticilerden olan OnePlus’ın yılın son çeyreği ile beraber tanıtması beklenilen OnePlus 6T cihazının şimdi ise performans testleri ortaya çıktı. Uzun bir dönemdir sızıntıları gelmeye devam eden OnePlus 6T modelinin resmi olarak 30 Ekim tarihi ile beraber tanıtılması bekleniyor. Cihazın hem donanım hemde tasarım noktasında bazı bilgileri belli olurken şimdi ise gerçekleşen Geekbench performans test sonuçlarına gelin göz atalım.

OnePlus 6T Özellikleri

Testlere bakacak olursak OnePlus 6T modeli Geekbench tekli çekirdek sonuçlarından 2510 puan almayı başarıyor. Çoklu çekirdek tarafındaki test sonuçları ise 8639 puan olarak gözüküyor. Bu testin cihazın 8 GB RAM olan versiyonu ile yapıldığı ifade edilirken modelin işlemci tarafında ise Qualcomm’un Snapdragon 845 modelini tercih etmesi bekleniyor. Android 9.0 Pie işletim sistemi sürümü ile göreceğimiz modelin 6 GB RAM olan versiyonu da bulunacak. Ayrıca 6.4 inçlik 19:9 formatlı bir ekranla da gelen cihaz AMOLED ekran sunacak ve 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip olacak.

Pil tarafında 3700 mAh’lik bir batarya yer alacakken, cihaz 12 + 20 megapiksellik çift arka kamera haricinde 25 megapiksellik ise ön kameraya sahip olacak. Üst segment özellikleri ile amiral gemisi cihazlara rakip olacak OnePlus 6T’nin şuan için belli olan özellikleri bunlardan ibaret.





PAYLAŞ