OnePlus 6T Parmak İzi Okuyucusu Belli Oldu - Haberler - indir.com

OnePlus 6T Parmak İzi Okuyucusu Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 11:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin’in Huawei ve Xiaomi’den sonra en çok bilinen markalarından olan OnePlus’un yeni modeline dair son detaylar gelmeye devam ediyor. OnePlus serisinin yeni cihazı olacak olan OnePlus 6T hakkında yeni bilgiler meydana çıkmaya devam ediyor. Bir süredir cihaz hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken şimdi ise cihazda yer alacak olan parmak izi okuyucusu teknolojisine dair bilgiler ortaya çıktı. Buna göre yeni amiral gemisi OnePlus 6T’de yer alacak olan parmak izi tarayıcısının oldukça güvenli ve modern bir yapıda geleceği şirket CEO’su Pete Lau tarafından açıklandı. Bir internet sitesi için yapılan röportaj da ekrana entegre olarak gelecek parmak izi tarayıcısının ilk fikrinin bir yıl öncesine ait olduğu belirtiliyor.

OnePlus 6 Parmak İzi Teknolojisi

OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak!OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak!

İlk olarak bu teknolojiyi OnePlus 5T modeli ile beraber sunacaklarını ifade eden CEO, bu noktada parmak izi okuyucusunun hızlı işleyebilmesi adına yazılım optimizasyonları ve yeni nesil donanımlar kullanacaklarını dile getiriyor. Yapılacak olan yeni nesil yazılım destekleri ile beraber oldukça hızlı ve bir o kadar güvenilir parmak izi sensörünün cihazlarında kullanacağı belirtildi. Ayrıca geliştirilecek olan bu teknolojinin dünyanın en hızlısı olduğu iddia ediliyor.

6.41 inç ekran büyüklüğü ile göreceğimiz yeni modelin Super AMOLED bir panele sahip olması bekleniyor. İşlemci tarafında Snapdragon 845’in yer alacağı modelin 8 GB RAM kapasitesi ile beraber 128 GB dahili depolaması bulunması bekleniyor. Modelin arka yüzeyinde ise 12 megapiksellik F1.5 ve F2.4 diyafram değerinde 20 megapiksellik ikinci kamerayı göreceğiz. Ön yüzeyde ise yapay zeka destekli 25 megapiksellik kamerayı göreceğiz. Oldukça büyük bir ekran ile geleceği belli olan bu modelin batarya boyutu tarafında ne sunacağı henüz bilinmiyor. Ancak parmak izi tarayıcısı teknolojisi tarafında iddialı bir model olacağına kesin gözüyle bakılıyor.



PAYLAŞ