OnePlus 6T Özellikleri ve Fiyatı Netleşti - Haberler - indir.com

OnePlus 6T Özellikleri ve Fiyatı Netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-24 10:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasanın tıpkı Xiaomi Mi Mix 3 modeli gibi bir süredir beklenen modellerinden olan OnePlus 6T cihazını resmi olarak 29 Ekim tarihinde göreceğiz. Cihaz tanıtımı öncesinde birçok sızıntıya sahip olurken şimdi ise en net görseller ve özellikleri ortaya çıktı. Her akıllı telefonda olduğu gibi bu modele dair de bir süredir çeşitli sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Bu sızıntıların bir pazarlama taktiği olduğuna dair bazı iddialarda yer alırken şimdi ise lansman öncesi sızdırılan modeller arasına OnePlus 6T’de girmiş oldu. Gelin şimdi cihaz hem teknik özellikler hemde tasarım anlamında neler sunacak bakalım.

One Plus 6T Özellikleri ve Tasarımı

Otto adlı bir Alman kaynaklı satıcı tarafından sızdırılan görseller ve özellikler yayınlanmış durumda. Özelliklerden başlayacak olursak modelin 8 GB’lık bir RAM kapasitesi sunduğunu görüyoruz. İşlemci tarafında Snapdragon 845 kullanılan modelin çift SIM kart desteğine sahip olarak gelmesi bekleniyor. Kamera tarafında 4K video kayıt özelliğine de sahip olacak cihazda 3700 mAh büyüklüğünde bir pil bulunacak. Kutu içerisinden Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olarak gelen modelin yine Android 9.0 Pie güncellemesi alması düşünülüyor. Cihaz ayrıca ayna karası ve gece yarısı siyahı olarak iki farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Tasarım tarafında su damlası çentik tasarımı tercih eden OnePlus 6T’nin 16 megapiksellik bir ön kamerası bulunuyor. Kulaklık girişi bulunmayan modelin ekrandan parmak izi okuma teknolojisi de bulunacak. 6.4 inçlik AMOLED bu ekran Gorilla Glass 5’e sahip olurken cihazda 128 GB’lık bir dahili depolama göreceğiz. OnePlus 6T’nin yurt dışı satış fiyatının 579 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Cihazın henüz satış tarihi belli olmazken 29 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtım gerçekleşecek ve cihaza dair tüm detaylar belli olacak.





PAYLAŞ