OnePlus 6T McLaren Edition telefonlar geliyor! - Haberler - indir.com

OnePlus 6T McLaren Edition telefonlar geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 10:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde telefon üreticileri, dünyaca ünlü araba üreticileri ile çalıştığının örneklerini görmüştük. Bu şirketler arasında Lamborghini ve Porsche gibi büyük markalar bulunuyor. Telefon üreticileri bu markalarla iş birliği yaparak güzel telefon modelleri çıkartıyorlar. Bunun son örneği olarak OnePlus markası daha öncesinde Marvel tutkunlarına özel olarak OnePlus 6 Avangers Edition modelini piyasaya sürmüştü. Firma şimdi de McLaren arasında bir ortaklık kurduklarını ve 11 Aralık 2018 tarihinde McLaren teknoloji merkezinde gerçekleştirilecek olan bir lansmanda OnePlus 6T McLaren Edition modelini tanıtacak.

OnePlus 6T McLaren Edition telefonlar geliyor!

McLaren bildiğiniz üzere spor araba üreticisidir. Oldukça hızlı ve iyi tasarıma sahip arabalar üreten şirket, birçok firma ile anlaşarak markalarına özel ürünler çıkartabiliyor. Şirket 1963 yılında Yeni Zelandalı pilot, tasarımcı ve mühendis olan Bruce McLaren tarafından kuruldu. 1970 yılında test sırasında hayatını kaybeden Bruce McLaren, şirketini Amerika-Kanada yarış serisinde oldukça başarılı bir dönem geçirmesine olanak sağlamıştır. Eskilerde de adını yarışlarda duyurmayı başaran firma, şimdilerde de aynı şekilde ismini duyurmayı başarıyor.

OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak!OnePlus 6T’nin çentiği diğer çentiklerden küçük olacak!

Son dönemlerde otomobil üreticileri, telefon üreticileri ile anlaşarak markalarının isminde telefon modellerine sahip olabiliyorlar. McLaren şirketi de bu şekilde OnePlus şirketi ile anlaşarak OnePlus 6T McLaren Edition adına sahip bir model çıkaracağını duyurdu. Bu model çok daha fazla RAM'e sahip olacak ve diğer modellere göre çok daha iyi bir performansa sahip olacak. McLaren'in tema renginin turuncu olduğunu düşünürsek telefonda turuncu renkte gelebilir.


OnePlus 6T Parmak İzi Okuyucusu Belli OlduOnePlus 6T Parmak İzi Okuyucusu Belli Oldu
İşte Merakla Beklenen OnePlus 6T Çıkış Tarihiİşte Merakla Beklenen OnePlus 6T Çıkış Tarihi
OnePlus 6T'nin Ne Zaman Çıkacağı Duyuruldu!OnePlus 6T'nin Ne Zaman Çıkacağı Duyuruldu!

PAYLAŞ